Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  9C° Karlovac

 • weather-image

  9C° Duga Resa

 • weather-image

  8C° Ogulin

 • weather-image

  8C° Ozalj

 • weather-image

  9C° Slunj

Život OD PETKA DO NEDJELJE Podijeli

U Kamanju počinje DOK – festival dobre volje, večeras Studio smijeha i Lika Kolorado, sutra Zabranjeno pušenje

Spoj tradicije i suvremenog već četiri godine daje rezultate pa ako ne znate kam’ ćete za vikend onda dođite u Kamanje

Četvrtu godinu za redom u Kamanju se održava DOK- festival dobre volje kojim se tri dana obilježava Dan općine Kamanje.

– Ideja je bila osuvremeniti koncepciju zabave u ruralnom prostoru, kaže načelnik Kamanja Damir Mateljan.  – Ne tako davno to su uglavnom bila proštenja i vatrogasne zabave, ali taj su koncept ljudi na selu jednostavno prerasli. Zato smo mi pokušali upravo s DOK- om razbiti taj stereotip i dovesti u Kamanje novi način zabave koji bi bio prihvatljiv generacijski, ali i za sve ukuse, dodao je.

Tako u Kamanju ovih dana možete uživati u koncertima Zabranjenog pušenja, The Plagijatorsa i Lika Kolorada, stand up komediji Studija smijeha, predstavama u 3D tehnologiji, radionicama i predstavama za djecu, sportu, vegetarijanskim obrocima, ali i klasičnom kamanjskom proštenju.

Sve je počelo danas prijepodne misom i svečanom sjednicom općinskoga vijeća, a program se nastavlja poslijepodne kod špilje Vrlovke od 15 sati.

-Večeras u 19 sati u sklopu EU projekta MISTERION kojeg Općine Kamanje realizira već dvije godine posjetitelji će imati priliku doživjeti izuzetnu zanimljivu predstavu – spojem 3D tehnologije moći će se ići u susret povijesti koja se dogodila u tom kraju. Nakon toga u 21 sat imamo predstavu Studija smijeha “Kaj bre”,  a 22 sata Lika Kolorado, nastupa suvremeni i jako dobar rock bend, najavio je Nikola Vukmanić iz dugoreškog Kunstbunkera koji programski organizira DOK.

A dok traje DOK otvorena je i špilja Vrlovka; danas od 15 do 18, a sutra i u nedjelju od 13 do 18 sati.

Program sutra počinje u 10 sati zip lineom iza crkve. Otvara se i zabavni park, a u centru Kamanja bit će održane i dječje predstave. Za veselu glazbu za vesele ljude od 13 sati brine DJ Mario Kovač, biciklijada je od 15 sati, od 19 sati besplatan vege ručak za sve, a u 22 sata počinje koncert Zabranjenog pušenja nakon kojih nastupaju The Plagijatorsi.

U nedjelju pak program je od 12 sati s Bobom Milanom i Ludom noći, a od 15 sati za zabavu se brine KUD Kamanje sa svojim gostima.

Pročitajte i ovo

ŠUMARIJA KARLOVAC

Do kraja godine u Kozjači sječa stabala, šumarija moli šetače da čuvaju glavu