Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  -2C° Karlovac

 • weather-image

  -2C° Duga Resa

 • weather-image

  -3C° Ogulin

 • weather-image

  -2C° Ozalj

 • weather-image

  -3C° Slunj

Karlovac ZILIK Podijeli

U karlovačkom Zorin domu otvorena 49. Zimska likovna kolonija

Sve traje do petka kada će se održati završna izložba

U Gradskom kazalištu Zorin dom u Karlovcu u ponedjeljak je prigodnim programom svečano otvoreno 49. izdanje Zimske likovne kolonije (ZILIK), koja je posebna jer ne predstavlja samo druženje umjetnika i stvaranje, nego i rad s djecom.

Ustanova Centar za pružanje usluga zajednici, na čelu s ravnateljicom Natašom Horvat, kao organizator, istaknula je kako je ZILIK već postao brend poznat u Hrvtskoj.

To najbolje mogu potvrditi i djeca i umjetnici koji svake godine nestrpljivo očekuju njegov početak i ispituju kada će početi.

Za djecu su tako predviđene brojne tematske radionice, a umjetnici će pak stvarati u neformalnom druženju sa svojim štićenicima.

Održan je kraći dječji glazbeni i dramski program, a otvorena je i izložba Edit Glavurtić “Skice iz Edena”.

Na ZILIK-u, koji traje do petka i završne izložbe sudjelovat će Zoran Durbić, Nedeljko Tintor, Milivoj Svoboda, Biserka Lovnički, Ljubica Leš, Miroslav Krnić, Nataša Ač, Ana Bušalić, Branka Dubovac, Dalibor Juras, Maja Perak, Margareta Peršić, Branka Riđički, Jelena Sokić, Iva Starac, Tatjana Trajković, Tamara Zečević, Nevena Živić.

Inače, ovo je prvi ZILIK nakon pandemije koronavirusa, a vratio se u punom sastavu gdje će se održati i Mali i Veliki ZILIK.

 

L. Grčić

 

Pročitajte i ovo

SAMO MODERNO

Čistoća postavlja sunčanu elektranu na svojoj radionici, sami izdvojili novac za investiciju