Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  20C° Karlovac

 • weather-image

  20C° Duga Resa

 • weather-image

  22C° Ogulin

 • weather-image

  20C° Ozalj

 • weather-image

  19C° Slunj

Karlovac ZVJEZDANO LJETO Podijeli

U Karlovcu danas: Šetajte s Marijom Terezijom, uživajte na Promenadi ili navijajte na Ceneru

Današnje centralno događanje je Karlovački cener

Na karlovačkom Zvjezdanom ljetu još je niz sportsko-zabavnih i kulturnih događanja koje se može posjetiti u gradu.

Promenada je od 9 sati spremna za one koji žele prečicom preko Šanca. Za one koji više vole šetati u 11 sati mogu ispred Paviljona krenuti u Šetnju Karlovcem s caricom Marijom Terezijom.

U isto vrijeme kod Paviljona počinje i izložba učeničkih radova i radionica za djecu, a ispred Gradske uprave u Banjavčićevoj posljednja smjena straže Karlovačke građanske garde.

Hrvatska flautistička akademija nastavlja se u 17 sati. Predavanje ispred Zorin doma i koncert u Paviljonu održat će prva flauta Zagrebačke filharmonije Ana Batinica.

Performing Picnik Park Festival u 20 sati počinje u 20 sati uparku Plesnog centra Studija 23.

Karlovački cener na Starom placu od 19 sati

Današnje centralno događanje je cestovna utrka 8. Heineken 0.0 Karlovački cener na Starom placu. Elitna utrka starta u 19 sati, a glavna utrka, na kojoj sudjeluju i građani, u 20 sati.

Kada svi trkači prođu kroz cilj i proglase se pobjednici, negdje oko 22 sata koncert će održati “Novi retro” i Davorin Bogović.

U nedjelju red sporta, glazbe i plesa

Sutra, u nedjelju, dan počinje 10. biciklijadom “Karlovačke 4 rijeke”. Kreće se u 7:30 sa ŠRC-a Korana. Na Vili Anzić u 9 sati počinje 2. kup grada Karlovca u lovnom streljaštvu.

U sklopu Hrvatske flautistike akademije bit će održana radionica ispred Zorin doma u 18:30 te koncert “Kvartet flauta 4syrinx” u Zorin domu u 20 sati. Istovremeno u parku Plesnog centra Studija 23 nastavlja se plesni Performing Picnik.

Karlovačka kulturno umjetnička društva koncert “Gradu za rođendan” održat će u 21 sat na Starom placu, ali prije toga će svi u povorci proći gradom.

Sva događanja održavaju se u skladu s epidemiološkim mjerama pa se i posjetitelje moli da ih se pridržavaju.

Pročitajte i ovo

POČAST SUBORCU

Robert Vuković, posljednji poginuli branitelj na karlovačkom području