Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  -1C° Karlovac

 • weather-image

  -1C° Duga Resa

 • weather-image

  -2C° Ogulin

 • weather-image

  -2C° Ozalj

 • weather-image

  -2C° Slunj

Županija OBRANA OD POPLAVE Podijeli

U Karlovcu na snazi pripremne mjere obrane od poplave, zatvaraju se otvori u box barijerama u Logorištu, Mostanju i Turnju

Sutra se u Koritinji montiraju mobilne protupoplavne barijere

Vodostaj rijeke Korane u Karlovcu u 21 sat je 595 centimetara, a Kupe 597 i u gradu su na snazi pripremne mjere obrane od poplave.

I dalje traje punjenje vreća pijeskom, a Hrvatske vode zatvaraju otvore na box barijerama na području Logorišta, Mostanja i Turnja.

Operativne snage Civilne zaštite grada Karlovca sutra će montirati mobilne protupoplavne barijere u Koritinji. Radi se o barijerama nedavno “isprobanim” na vježbi karlovačke Civilne zaštite u Brodarcima. Sada će stvarno pokazati koliko su efikasne u sprečavanju izlijevanja Kupe na prometnicu D36 prema Šišljaviću.

Kako je izvjestio gradski stožer Civilne zaštite nakon sastanka u 18 sati, situacija je na terenu i dalje pod kontrolom. Dobra vijest je i da se prognoze od jutros o visini vodostaja Korane i Kupe u trenutku kada će sutra prijepodne prolaziti Karlovcem nisu promijenile. Korana ne bi trebala prijeći 750 centimetara.

Pročitajte i ovo

RAZVOJ

Maletići dobili prvog investitora u poslovnu zonu, tik uz izlaz Novigrad: Stiže austrijska tvrtka koja izrađuje robote