Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  12C° Karlovac

 • weather-image

  12C° Duga Resa

 • weather-image

  10C° Ogulin

 • weather-image

  13C° Ozalj

 • weather-image

  11C° Slunj

Karlovac UOČI SISVETA SVE VEĆE GUŽVE Podijeli

U Karlovcu od danas do nedjelje nova privremena regulacija prometa

Dio prometnica uz groblja postaju jednosmjerne, obratite pažnju na postavljene znakove

U Karlovcu je od danas na snazi posebna regulacija prometa. Sve kako se uoči i na blagdan Svih svetih ne bi stvarale nepotrebne gužve.

No, one će biti neminovne s obzirom na radove koji se izvode na brzoj cesti te na Borlinu i zbog čega se već vozi obilaznim pravcima.

Tome će se danas u 10 sati samo pridružiti novo privremeno upravljanje prometom prema grobljima Dubovac, Jamadol, Hrnetić, Švarča i Logorište.

Primorska postaje jednosmjerna, isto kao i Ulica Logorište do Groblja Sv. Doroteja i do Ulice Mala Švarča. Jednosmjerna je od sutra i Gornja Švarča do raskrižja s ulicom Ljudevita Rossija.

Dodatno pojačan promet bit će u Drežniku, Zagradu, na Kalvariji i Vučjaku te Velikoj Jelsi pa iz gradske uprave pozivaju sve koji će ovih dana obilaziti groblja na strpljenje i razumijevanje.

Posebna regulacija prometa na snazi će biti do nedjelje rano ujutro. U nastavku pročitajte precizne upute iz gradske uprave o privremenom upravljanju prometom:

Određuje se u vremenskom razdoblju od 30. listopada 2019. godine u 10:00 sati do 02. studenog 2019. godine u 06:00 sati, kako slijedi:

1. Da se promet Primorskom ulicom od raskrižja s Ulicom Silvija Strahimira Kranjčevića do raskrižja s Ulicom Luščić odnosno Ulicom Antuna Nemčića u cijeloj dužini uspostavi kao jednosmjerni promet gledano iz smjera Ulice dr. Vladka Mačeka.

2. Da se prometni pravac od Ulice Logorište do groblja Sv. Doroteja te do Ulice Mala Švarča u cijeloj dužini uspostavi kao jednosmjerni pravac i to iz smjera Ulice Logorište do Ulice Mala Švarča.

3. Da se prometni pravac Ulicom Gornja Švarča od raskrižja s Ulicom Ljudevita Rossia do Ulice Josipa Schlossera i Ulica Josipa Schlossera od Ulice Gornja Švarča do Riječke ulice uspostavi kao jednosmjerni pravac i to iz smjera Ulice Ljudevita Rossia do Riječke ulice.

Foto: Ilustracija/Arhiva RM

Pročitajte i ovo

SUSRETI S GRADONAČELNIKOM

Zborovi građana sutra u Mostanju i Cerovcu Vukmanićkom