Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  8C° Karlovac

 • weather-image

  8C° Duga Resa

 • weather-image

  10C° Ogulin

 • weather-image

  9C° Ozalj

 • weather-image

  8C° Slunj

Crna kronika PREVENTIVNO REPRESIVNO Podijeli

U lijevak na A1 jučer “ušlo” i 96 kg sitno rezanog duhana i 7 tehnički neispravnih vozila

Policija, vojna policija, nekoliko inspekcija, mobilna jedinica carine kontrolirali su sve koji su jučer na A1 išli prema jugu

Lijevak koji je jučer bio postavljen na A1 na odmorištu Draganić u pravcu juga, ponovo je dao rezultate.

Policijski službenici Policijske uprave karlovačke u suradnji s vojnom policijom, inspekcijom cestovnog prometa, inspekcijom zaštite okoliša, veterinarskom inspekcijom, šumarskom inspekcijom, Mobilnom jedinicom carine i Centrom za vozila Hrvatske pojačano su nadzirali sve.

Iz nadležnosti rada policije utvrđeno je 119 prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, tri prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe droga i jedno kazneno djelo nedozvoljene trgovine.

Osim toga, na izvanredni tehnički pregled policija je uputila sedam vozila.

– Kod svih sedam vozila utvrđena je tehnička neispravnost i to kod pet vozila utvrđeni su veći tehnički nedostaci, a kod dva vozila opasni tehnički nedostaci.

Jedno kazneno djelo nedozvoljene trgovine odnosi se na pronalazak 96 kilograma sitno rezanog duhana bez markice ministarstva u vozilu vinkovačkih registarskih oznaka, kojim je upravljao 53-godišnjak. Zbog sumnje da je počinio kazneno djelo nedozvoljene trgovine protiv njega će nadležnom državnom odvjetništvu biti podnesena kaznena prijava.

Iz nadležnosti ostalih inspekcijskih službi utvrđeno je ukupno 8 različitih prekršaja.

Pročitajte i ovo

KAŽNJENI

Novim recidivistima 35 zatvora i 15 dana zadržavanja