Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  3C° Karlovac

 • weather-image

  2C° Duga Resa

 • weather-image

  10C° Ogulin

 • weather-image

  2C° Ozalj

 • weather-image

  3C° Slunj

Sport GIMNASTIKA Podijeli

U Ljetnom kampu u Selcu osamdesetak gimnastičara iz Hrvatske, Slovenije i Austrije

Sudionici kampa imaju do tri treninga dnevno, razmjenjuju iskustva, a organiziran im je i raznovrsni sportski i zabavni sadržaj.

Osamdesetak gimnastičarki i gimnastičara iz Hrvatske, Slovenije i Austrije sudjeluje u ovogodišnjem Ljetnom kampu u Selcu, kojeg već tradicionalno organizira karlovački Sokol.

Iako su u klubu do zadnjih dana dvojili oko organizacije, a zbog cjelokupne situacije s pandemijom koronavirusa, donijelu su odluku da će se ipak održati u smanjenom obujmu.  Do 1. kolovoza u njemu će sudjelovati osamdesetak sportaša, njihovih trenera iz hrvatskih klubova Dišpet Šibenik, Samobor i Sokol, slovenske Zelene Jame te austrijskog Salzburga. Sudionici imaju do tri treninga dnevno na igralištu pod šatorom opremljenim setom standardnih sprava i raznih trenažnih pomagala, razmjenjuju iskustva, a organiziran im je i raznovrsni sportski i zabavni sadržaj, posebno na moru.

Dobrodošlicu sudionicima izrazili su predsjednik Gimnastičkog saveza Karlovačke županije i član Uprave Sokola Željko Šančić i direktor Hostela Karlovac Dario Smojver. U realizaciji ovogodišnjeg kampa svoj doprinos daju član Uprave kluba Ivan Janković, novoizabrani predsjednik Jurica Suhin te treneri profesionalci Ivan Šimunović, Anamarija Kovačić i Marijan Šančić.

Pročitajte i ovo

NOVI TRENER

NK Ilovac ima novog trenera, Dejana Štokana