Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  5C° Karlovac

 • weather-image

  5C° Duga Resa

 • weather-image

  4C° Ogulin

 • weather-image

  5C° Ozalj

 • weather-image

  4C° Slunj

Njegova mama ima Alzheimerovu bolest ili demenciju i vrlo je slaba. To me navodi na misao da će doći trenutak u životu kada će njemu trebati dodatna njega, ispričala je 'Imam 23 godine, a moj dečko 71. Svi kažu da gubim vrijeme s njim, ali planiramo vjenčanje' Željko Sopić (48) novi je trener Gorice, posljednje plasirane momčadi SuperSport HNL-a. Nakon raskida s Igorom Angelovskim, predsjednik kluba Nenad Črnko donio je odluku da će do kraja polusezone momčad voditi Mensur Mujdža, dotadašnji trener juniora Gorice, a sad je bilo potrebno i dugoročno rješenje. Posljednji angažman Sopić je imao u azerbajdžanskom Sabahu. Kao glavni trener vodio je Rudeš, Dinamo II i Sabah FK. Sopić je 2016. bio vršitelj dužnosti trenera prve momčadi "modrih". U tri utakmice skupio je dvije pobjede i poraz. U kupu je pobijedio Veli Vrh, u prvenstvu Lokomotivu, a u skupini Lige prvaka izgubio je kod kuće od Juventusa (4-0). Željko Sopić novi trener Gorice Studija je pokazala da Coca-Cola zapošljava gotovo četvrtinu radnika u industriji bezalkoholnih pića, a svako radno mjesto podržava dodatnih 14 radnih mjesta u hrvatskom gospodarstvu Coca-Cola doprinijela hrvatskom gospodarstvu 2,2 milijarde kn Mirjana Akrapović i Dragan Lukić navijači su hrvatske reprezentacije iz Švedske. Putuju na sve utakmice, u zadnjih 12 godina nisu propustili nijednu natjecateljsku. 'Nismo nikakvi bogataši' Putujemo svugdje, ni jednu utakmicu 'vatrenih' nismo propustili... I uopće nije skupo!

Sport GIMNASTIKA Podijeli

U Ljetnom kampu u Selcu osamdesetak gimnastičara iz Hrvatske, Slovenije i Austrije

Sudionici kampa imaju do tri treninga dnevno, razmjenjuju iskustva, a organiziran im je i raznovrsni sportski i zabavni sadržaj.

Osamdesetak gimnastičarki i gimnastičara iz Hrvatske, Slovenije i Austrije sudjeluje u ovogodišnjem Ljetnom kampu u Selcu, kojeg već tradicionalno organizira karlovački Sokol.

Iako su u klubu do zadnjih dana dvojili oko organizacije, a zbog cjelokupne situacije s pandemijom koronavirusa, donijelu su odluku da će se ipak održati u smanjenom obujmu.  Do 1. kolovoza u njemu će sudjelovati osamdesetak sportaša, njihovih trenera iz hrvatskih klubova Dišpet Šibenik, Samobor i Sokol, slovenske Zelene Jame te austrijskog Salzburga. Sudionici imaju do tri treninga dnevno na igralištu pod šatorom opremljenim setom standardnih sprava i raznih trenažnih pomagala, razmjenjuju iskustva, a organiziran im je i raznovrsni sportski i zabavni sadržaj, posebno na moru.

Dobrodošlicu sudionicima izrazili su predsjednik Gimnastičkog saveza Karlovačke županije i član Uprave Sokola Željko Šančić i direktor Hostela Karlovac Dario Smojver. U realizaciji ovogodišnjeg kampa svoj doprinos daju član Uprave kluba Ivan Janković, novoizabrani predsjednik Jurica Suhin te treneri profesionalci Ivan Šimunović, Anamarija Kovačić i Marijan Šančić.

Pročitajte i ovo

JIU JITSU

Jurković zlatni na međunarodnom natjecanju u Ljubljani, Božičević brončana