Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  8C° Karlovac

 • weather-image

  8C° Duga Resa

 • weather-image

  8C° Ogulin

 • weather-image

  8C° Ozalj

 • weather-image

  7C° Slunj

Karlovac Život Podijeli

U nekim novčanicima propuh, u nekima nije

Recesija i propuh u novčaniku učinili su svoje, pa je tako u predbožićnom tjednu i više nego vidljiva porazna slika naše svakodnevice. U karlovačkim trgovinama kupuje se manje, pazi se na svaku kunu, a slike iz proteklih godina u kojima su se kartice peglale i izvlačila zadnja kuna iz novčanika, ostaju samo prošlost. Trgovci u […]

Recesija i propuh u novčaniku učinili su svoje, pa je tako u predbožićnom tjednu i više nego vidljiva porazna slika naše svakodnevice. U karlovačkim trgovinama kupuje se manje, pazi se na svaku kunu, a slike iz proteklih godina u kojima su se kartice peglale i izvlačila zadnja kuna iz novčanika, ostaju samo prošlost.

Trgovci u Trgovačkom centru ‘Karlovčanka’ osjećaju pad prometa iako su sve cijene snižene. Kupuje se manje nego proteklih godina. Karlovčani štede, jer, uostalom, najavila je i premijerka – 2010. bit će još gora.

Ipak, poneki trgovci zadovoljno trljaju ruke. U X-nationu posla ima jednako kao i lani. A tako je i s ponekim kupcem – unatoč krizi ne kupuje se ništa manje.

Pročitajte i ovo

OČEKIVANO

Mandić će smanjiti plaće svima u karlovačkom gradskom sustavu, a i reorganizirati ga