Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  12C° Karlovac

 • weather-image

  11C° Duga Resa

 • weather-image

  10C° Ogulin

 • weather-image

  11C° Ozalj

 • weather-image

  11C° Slunj

Crna kronika LOPOVI NE BIRAJU Podijeli

U nizu provala u obiteljske kuće u Karlovcu, opljačkana i kuća zamjenika ravnatelja policije Ćelića

Dok je on skijao, iz kuće ukradeno vatreno oružje, nakit i novac

U nizu provala u obiteljske kuće u Karlovcu ovih dana, jedna od onih u koju je provaljeno je i kuća, glavom i bradom  zamjenika glavnog ravnatelja policije Josipa Ćelića, doznaje Radio Mrežnica.

Tako se drugi čovjek policije, zajedno s još nekoliko Karlovčana našao na meti provalnika i to, zanimljivo je, upravo tijekom prošlog tjedna kad je otišao na skijanje u inozemstvo.

Ćelić je do odlaska u Ravnateljstvo bio načelnik PU karlovačke

Da je u kuću provaljeno otkriveno je prema svemu sudeći krajem tjedna, a karlovačka je policija u svom priopćenju otprije nekoliko dana to i objavila. Bilo je to dan nakon što je provala otkrivena. Doduše, nisu objavili da im je provaljeno u “šefovu” kuću, ali su rekli da je provala bila između 7. i 11. siječnja i to u gradskoj četvrti Luščić – Jamadol, da je kuća vlasništvo 46-godišnjaka, te da je iz nje ukraden novac, zlatni nakit i vatreno oružje.

Zamjenik glavnog ravnatelja policije Ćelić nije želio ništa komentirati.Jedino što je poznato jest da policija intenzivno radi i da traje potraga za pljačkašima.

Ono što je također zanimljivo jesti informacija da su i vlasnici nekih drugih opljačkanih kuća u karlovačkim kvartovima tijekom pljačkaških pohoda bili na skijanju, pa je ovdje očito riječ o lopovima koji su samo čekali priliku i bili i više nego dobro informirani kad se kreće na skijaški odmor.

FOTO:J. Ćelić

FOTO: Policija pred kućom zamjenika ravnatelja

Pročitajte i ovo

POLICIJSKI IZVJEŠTAJ

Provaljeno u kuću u Dugoj Resi, a u Karlovcu uhvaćen pijan za volanom