Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  30C° Karlovac

 • weather-image

  29C° Duga Resa

 • weather-image

  28C° Ogulin

 • weather-image

  29C° Ozalj

 • weather-image

  28C° Slunj

Karlovac TREBATE POSAO? Podijeli

U pivovari u Karlovcu traže sezonske vozačice i vozače viličara pod jednakim uvjetima kao i za stalne zaposlenike

Naknada za troškove prijevoza, regres, uskrsnica, ali i osiguran smještaj za sve one koji stanuju u mjestima udaljenima više od 80 kilometara od pivovare samo su neke od pogodnosti.

S obzirom na to kako su sezonski zaposlenici iznimno traženi u Hrvatskoj, njihov rad u čitavom nizu sektora posljednjih je godina i posebno cijenjen. Sezonsko zapošljavanje usko je vezano uz turizam, a upravo je ta grana u našoj zemlji ona koja najviše utječe na rast i razvoj gospodarstva. Uz činjenicu kako se sezona iz godine u godinu produžava, to pruža mogućnost tvrtkama da ponude dodatna radna mjesta u tom razdoblju te osiguraju duže zapošljavanje sezonskih radnika. Na taj način postižu stabilnost poslovanja, a kupcima osiguravaju vrhunsku uslugu i dostatne količine proizvoda na policama i u ugostiteljskim objektima.

Posao vozača viličara jedno je od traženijih zanimanja i nužno je potencijalnim zaposlenicima, uz konkurentne plaće, ponuditi i niz prednosti unutar kompenzacijskih paketa koji će ih motivirati na prijavu na oglas. Jedan od takvih jest i već neko vrijeme aktivan oglas kompanije HEINEKEN Hrvatska koji poziva sve zainteresirane i kompetentne za posao vozačice ili vozača viličara, a nudi zaista motivirajuć paket pogodnosti za zaposlenike.

Pivovara u Karlovcu traži one s dozvolom za upravljanje viličarom za sezonski rad i, svima koji se pridruže kompaniji, nude identične pakete pogodnosti kao i svojim stalnim zaposlenicima. Uz konkurentnu plaću, vozači viličara primat će naknadu za troškove prijevoza, naknadu za topli obrok ili će im biti osiguran topli obrok u restoranu te isplaćena uskrsnica i regres i omogućena kupovina piva, radlera i cidera iz portfelja kompanije po povoljnijim cijenama. Svima onima koji stanuju u mjestima udaljenima više od 80 kilometara od pivovare, kompanija će osigurati i besplatni smještaj u Karlovcu.

Rad je organiziran od ponedjeljka do petka u tri smjene, a prekovremeni, noćni i rad na blagdane plaćeni su 50 ili 100 posto više.

Jedne od prednosti rada u skladištu pivovare svakako su i poticajno okruženje te rad s najnovijim tehnologijama koje istovremeno pružaju najvišu razinu sigurnosti i očuvanja okoliša. Budući će zaposlenici tako imati priliku raditi u zelenom skladištu nove generacije, građenom po ekološkim principima, a čiji krov krasi 1.380 solarnih panela koji godišnje proizvedu 395.000 kWh struje i smanjuju emisiju CO2 za više od 118 tona.

Električni viličari opremljeni su naprednim sigurnosnim sustavima i pune se u vlastitoj punionici, a koriste i sustav automatskog upravljanja uz tablete i skenere. Kako bi budući zaposlenici savladali rad s novim tehnologijama, osigurat će im se edukacije i mentori koji će ih voditi kroz proces uvođenja u posao.

Uz česte otvorene pozicije za stalna radna mjesta u kompaniji, pivovara redovito raspisuje i natječaje za sezonska radna mjesta. Iz godine u godinu, dugogodišnje sezonske radnike zapošljavaju na neodređeno vrijeme, pa zato raste potreba za novim sezoncima kojima osiguravaju radne uvjete koji će ih motivirati na dugogodišnji ostanak u kompaniji.

Prijaviti se na oglas putem web stranice HEINEKENA Hrvatska moguće je do 20. ožujka.

(sponzorirana objava)

Pročitajte i ovo

LAŽNJACI SVUDA

“Fejkera” sve više oko nas: Stalno pretvaranje, izmotavanje i laganje.Znate li nekog takvog?