Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  0C° Karlovac

 • weather-image

  0C° Duga Resa

 • weather-image

  -0C° Ogulin

 • weather-image

  0C° Ozalj

 • weather-image

  -1C° Slunj

Karlovac Sport Podijeli

U prvoj utakmici pala Vlada

Najpoznatiji član Vladine ekipe Damir Polančec kaže kako mu je čast sudjelovati na ovom turnirom, ali rezultatom baš i nije bio previše zadovoljan. – Puno sam zadovoljniji skupljanjem novca nego utakmicom i rezultatom, ali Bože moj… Tri prvoligaška igrača igraju za HUP. Časno smo se borili i mislim da smo dali sve što smo u […]

Najpoznatiji član Vladine ekipe Damir Polančec kaže kako mu je čast sudjelovati na ovom turnirom, ali rezultatom baš i nije bio previše zadovoljan.
– Puno sam zadovoljniji skupljanjem novca nego utakmicom i rezultatom, ali Bože moj… Tri prvoligaška igrača igraju za HUP. Časno smo se borili i mislim da smo dali sve što smo u ovom trenutku, u ovom sastavu, mogli – rekao je poslije utakmice Polančec.

Za ekipu Hrvatskog sabora, uz brojne druge zastupnike, igra i jedan domaći – Ivan Vučić. Od ostalih troje, primjetili smo još samo Brunu Kurelića i to na tribinama. Vučić je bio na terenu.
– Odlučio sam se za sudjelovanje jer je riječ o humanitarnoj akciji "Štedimi i darujem" Karlovačke banke, Grada Karlovca i Karlovačke županije koju pozdravljam. Drago mi je da je dobar odaziv, a nadam se da će doći još više publike koja će platiti ulaznice i da ćemo čim više sredstava darovati. Mi, saborski zastupnici, također ćemo se priključiti tome, za karlovačku Bolnicu – najavio je Vučić.

A sindikalne boje brani i ovdašnji sindikalaca Nikola Badovinac. I to na golu.
– Ja ću pokušati braniti boje sindikata na ovom turniru. Vjerujem da će on biti uspješan, da ćemo polučiti dobar rezultat – kazao je Badovinac, dodajući i kako se nada da će ostvariti kontakte s predstavnicima poslodavac, Vlade i Sabora koji će im koristiti u daljenjm radu.

Utakmice se igraju do 16 sati, pa je za očekivati da će i odaziv publike, koji na početku i nije bio reprezentativan, biti bolji. Jer, ne zaboravite – kupnjom ulaznica pomažete akciju "Štedim i darujem" za Dječji odjel karlovačke Bolnice, kojom se do 13. travnja namjerava prikupiti milijun kuna.

Pročitajte i ovo

NATJEČAJI

Kujinek pročelnica Mandićevog ureda, Grad raspisao i natječaje za pročelnike