Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  1C° Karlovac

 • weather-image

  0C° Duga Resa

 • weather-image

  -1C° Ogulin

 • weather-image

  -0C° Ozalj

 • weather-image

  -0C° Slunj

Život JESEN Podijeli

U srijedu snijeg u gorju, sutra kiša u nizinama i značajno niže temperature

Nema više Babljeg ljeta, pripremite se na malo jeseni

Današnji dan donosi promjenu – vremena. Najbolje ćemo je osjetiti sutra kada će najviša dnevna temperatura biti 10 i niže stupnjeva.

U odnosu na prijašnje dane, kada je 10 stupnjeva bila minimalna, a do 27 maksimalna temperatura zraka, radi se o velikoj promjeni. Srećom ona dolazi postupno. Tako će sunčano prijepodne danas zamijeniti oblačno popodne, bez oborina.

A već sutra očekuje nas kiša i tek 10 stupnjeva kao najviša temperatura. U srijedu će pak biti i  snijega.

– Snijega će vrlo vjerojatno biti u najvišim predjelima tijekom srijede. Srijeda će naime biti još uz dosta oblaka i povremenu oborinu. To će na vašem području biti kiša u drugom dijelu dana dok bi u gorju iznad 900 i 1000 metara bilo i snježnih pahulja, najavio je Tomislav Kozarić iz DHMZ-a.

U četvrtak i petak dolazi do smirivanja vremena i razvedravanje. Uz vedre noći nije isključena pojava jutarnjeg mraza, osobito na blagdan Svih svetih u petak. Nakon toga će doći do ponovnog zatopljenja, ali ne i stabilnog vremena kao do sada.

-Nećemo imati Bablje ljeto nego će biti promjenjivo i povremeno s kišom.

 

Pročitajte i ovo

JOSIPOVE SRIJEDE

“Bit hrvatskih obitelji i naroda je duhovna podloga. Žive bi nas progutali kad smo napadnuti, da nismo molili i vjerovali, a branitelji nosili krunice”