Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  19C° Karlovac

 • weather-image

  19C° Duga Resa

 • weather-image

  19C° Ogulin

 • weather-image

  18C° Ozalj

 • weather-image

  18C° Slunj

Na Dan grada Zagreba, 31. svibnja, u nedjelju je i svečano otvoren rotor Remetinec, veliki i važan infrastrukturni projekt čija je ukupna vrijednost oko 331,6 milijuna kuna, od čega je s gotovo 273 milijuna kuna sufinanciran sredstvima Europskog fonda za regionalni razvoj. Uz zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića na svečanosti je bio i izaslanik predsjednika Vlade ministar mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković. Voditelj projekta rotora Remetinec Goran Radić istaknuo je da je danas svečano otvorenje rotora koji je već ranije otvoren za promet. Podsjetio je da su rotor otvarali u dvije faze. "Prvo smo ga otvorili 23. siječnja kad smo otvorili promet na rotoru, a onda smo od 23. siječnja pa do 1. travnja dovršili tramvajsku prugu i pustili je prema situaciji, jer je bio potres", izjavio je novinarima. Vrijedan 331,6 mil. kn: Na Dan Grada Zagreba otvorili su rotor Remetinec Kako bi olakšala svojoj gluhoj kćeri komunikaciju s prijateljima Justine Bate (42) iz Manchestera, a koja je također gluha, je počela izrađivati posebne maske koje imaju plastični otvor preko usta Olakšava komunikaciju gluhim ljudima: Radi posebne maske HDZ je vrlo dobro savladao povlačenje novca iz EU fondova i taj novac ide njihovim gradonačelnicima i načelnicima, a ne građanima. Korupcija je postala sistemska i to je problem svih, ocijenio je 'U jesen dolazi kriza koja će biti puna gora nego ona 2009.' Postoje dva mehanizma kojima se žene usmjerene ka sreći mogu naći u lošem raspoloženju, tvrdi Iris Mauss. Prvi razlog je u tome jer postavljaju prevelike ciljeve za sebe Kako pronaći sreću: Zašto neke žene kao da nikada nisu sretne

Crna kronika KARLOVAČKA BANIJA Podijeli

U stanu u Vrazovoj Karlovčanin (87) slučajno aktivirao suzavac kojeg je danas pronašao u smeću

Vrlo brzo stanarima je u pomoć pristigla hitna

Nesvakidašnji događaj večeras u Karlovcu, a osim puno suza, žrtava i ozljeda nije bilo.

U stanu u Vrazovoj ulici muškarac star 87 godina aktivirao je suzavac kojeg je danas, navodno, pronašao u smeću, a sve se dogodilo slučajno.

Suzavac je vrlo brzo napravio ono zbog čega je napravljen pa su svi stanari vrlo brzo dobili mučninu, zaplakali, a neki su i povraćali. Na teren je brzo izašla hitna pomoć koja je pomagala stanarima, stigla je i policija te vatrogasci.

 

Vezani članci

Pročitajte i ovo

GUBI MU SE TRAG

Nestao karlovački nogometni trener Daniel Bićanić. Ako ste ga vidjeli javite na 192