Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  12C° Karlovac

 • weather-image

  12C° Duga Resa

 • weather-image

  14C° Ogulin

 • weather-image

  13C° Ozalj

 • weather-image

  12C° Slunj

Međutim, ako ćemo biti objektivni i realni, nema samodostatnih ekonomija. Njemačka negdje pet do sedam puta hrane više uvozi, nego što izvozi, objasnio je analitičar Velimir Šonje Šonje: 'Ideja poljoprivrede koja sve spašava? To je romantizam' Vice Kendeš, Luka Juričić, Davor Kukec, Zvonimir Blaić, Yusuf Musa, Matteo Pranić i Ivan Antunović službeno više nisu igrači HNK Šibenik. Luka Juričić u ovoj sezoni bio je najbolji strijelac Šibenika, u 18 nastupa dao 8 golova u prvenstvu i dva u Kupu. Ivan Antunović odigrao je ukupno 41 utakmicu, dao 7 golova i imao dvije asistencije. Davor Kukec za Šibenik je u protekle dvije godine nastupio u 59 utakmica, zabio 21 gol i dodao 4 asistencije. HNK Šibenik na svojim je stranicama zahvalio Vici, Luki, Davoru, Zvonimiru, Yusufu, Matteu i Ivanu na svemu što su dali u šibenskom dresu i zaželio im puno zdravlja i uspjeha u nastavku karijere. Rastanak sa sedmoricom igrača Najprije je povećala grudi, a zatim je uslijedilo još desetak operacija. Sad radi kao web model jer je dala otkaz na mjestu recepcionerke jer je na tom poslu, tvrdi, izluđivala muškarce svojom aurom i karizmom Potrošila na operacije 900.000 kn: 'Ne mogu naći posao, moj vrući izgled izluđuje muškarce' Povezanost između sreće i starenja je čvrsta i duboka, a sve studije ukazuju na isti zaključak - stariji ljudi su sretniji, čak i kad se suočavaju sa problemima opadanja zdravlja i gubitka odnosa Sa starošću dolazi sreća, ali i manjak samopouzdanja te diskriminacija po starosnoj dobi

Karlovac Sport Podijeli

‘U subotu ćemo opet biti pravi!’

U karlovački klub stigao je poziv za Zvonka Pamića, koji bi trebao nastupiti za reprezentaciju do 18 godina na međunarodnom turniru u Slovačkoj. No, kako je Pamić jedan od bitnijih igrača ‘Karlovca’, a zbog nastupa za reprezentaciju ne bi mogao zaigrati u dvije prvenstvene utakmice za ‘Karlovac’, u klubu će pokušati, u dogovoru s izbornikom […]

U karlovački klub stigao je poziv za Zvonka Pamića, koji bi trebao nastupiti za reprezentaciju do 18 godina na međunarodnom turniru u Slovačkoj. No, kako je Pamić jedan od bitnijih igrača ‘Karlovca’, a zbog nastupa za reprezentaciju ne bi mogao zaigrati u dvije prvenstvene utakmice za ‘Karlovac’, u klubu će pokušati, u dogovoru s izbornikom reprezentacije Ivicom Grnjom, ishoditi Pamićevo preskakanje tih reprezentativnih obaveza.

Pamić je u cjelini zadovoljan bodom iz Mladine, no naglašava da su stariji igrači, koji su trebali iznijeti najveći teret, bili totalno indisponirani, a takve se stvari ne smiju događati želi li ‘Karlovac’ biti prvi – naglasio je.

Za utakmicu 24. kola s ‘Mosorom’ na raspolaganju su svi igrači, a trener Pamić je uvjeren da će njegovi igrači ponovo biti na visokoj razini, a ako se to i obistini, tada pobjeda ne dolazi u pitanje.

Susret 24. kola Druge hrvatske lige između ‘Karlovca’ i ‘Mosora’ igra se u subotu, 18. travnja, od 16 i 30 sati na stadionu ‘Branko Čavlović Čavlek’ kraj Korane.

Pročitajte i ovo

KORONA ROĐENDAN

Karlovac za Dan grada bez svečane sjednice u Zorin domu, Rođendanski bal uz epidemiološke mjere