Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  10C° Karlovac

 • weather-image

  10C° Duga Resa

 • weather-image

  10C° Ogulin

 • weather-image

  9C° Ozalj

 • weather-image

  10C° Slunj

Karlovac GRAĐEVINARSTVO Podijeli

U subotu Dan otvorenih vrata u karlovačkoj Reti: brojni popusti, Građevinska olimpijada, prezentacije…

Od 8 do 15 sati u Zagrebačkoj 37 očekuje vas i gastro ponuda i dobra zabava.

KARLOVAC – U subotu, 25. svibnja, od 8 do 15 sati, Reta otvara svoja vrata za sve posjetitelje. Na adresi Zagrebačka ulica 37, posjetitelje očekuju brojni popusti, Građevinska olimpijada s bogatim nagradama, Dječji kutak za mališane, edukativne radionice, prezentacije partnera, gastro ponuda i dobra zabava.

Nakon više od 25 godina uspješnog poslovanja, Reta vas poziva na Dan otvorenih vrata. Dobrodošli su svi koji žele vidjeti iza kulisa jednog od vodećih proizvođača u regiji. U više od dva desetljeća postojanja Reta na dnevnoj bazi osluškuje potrebe svojih klijenata te profesionalnošću, širinom asortimana i savjetima stoji na raspolaganju svojim kupcima.

Dan otvorenih vrata održat će se u subotu, 25. svibnja, s početkom u 8 sati, a posjetitelji će moći uživati u sadržajima do 15 sati. Na Danu otvorenih vrata Retine posjetitelje očekuju popusti do 25%, edukativne radionice, Dječji kutak, hrana i dobra zabava. Svi zainteresirani se mogu testirati u Građevinskoj olimpijadi i kući ponijeti vrijedne nagrade! Uz brojne sadržaje i izlaganja Retinih partnera, posjetitelji će sa sobom ponijeti Retine savjetnike koji će im pomoći da postanu bolji majstori!

Građevinska olimpijada

Pokažite kakav ste majstor u raznim disciplinama te kući ponesite vrijedne nagrade iz Retina asortimana.

Dječji kutak

Za naše mališane osmišljen je Dječji kutak sa zabavnim sadržajima. Mali umjetnici se mogu okušati u crtanju Retina logotipa, jednog od kojih će Reta dva tjedna ponosno koristiti na svojim društvenim mrežama!

Edukacija i zabava je zagarantirana za sve posjetitelje! Više o samom programu, proizvodima i popustima provjerite na web stranici reta.hr i Facebook stranici Reta d.o.o. Vidimo se!

(sponzorirani članak)

Pročitajte i ovo

PROZOR U SVIJET

Na Katzleru nova stolarija, a dijelom je sufinancira i Grad iz spomeničke rente