Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  13C° Karlovac

 • weather-image

  13C° Duga Resa

 • weather-image

  15C° Ogulin

 • weather-image

  14C° Ozalj

 • weather-image

  13C° Slunj

Karlovac Sport Podijeli

‘U subotu nastavljamo pobjeđivati’

Protiv ‘Pomorca’ nam neće biti lako, no favoriti smo i već od subote krećemo ponovo pobjeđivati – naglasio je Jerneić. Tajnik kluba Neven Šprajcer osvrnuo sa na poraz u Solinu, kazavši da u drugom poluvremenu, nakon vodećeg gola ‘Solina’, ekipa nije dobro reagirala. A današnja pressica je počela malom svečanošću. Naime, u prošlonedjeljnoj emisiji Hrvatske […]

Protiv ‘Pomorca’ nam neće biti lako, no favoriti smo i već od subote krećemo ponovo pobjeđivati – naglasio je Jerneić.

Tajnik kluba Neven Šprajcer osvrnuo sa na poraz u Solinu, kazavši da u drugom poluvremenu, nakon vodećeg gola ‘Solina’, ekipa nije dobro reagirala.

A današnja pressica je počela malom svečanošću. Naime, u prošlonedjeljnoj emisiji Hrvatske televizije ‘Volim nogomet’ gosti su bili kadeti i juniori karlovačkog kluba, te od ‘Privredne banke’ dobili donaciju od 5.000 kuna. Odlukom kluba, taj iznos bit će poklonjen Dječjem domu ‘Vladimir Nazor’.

Ravnateljica Doma Maja Vučinić-Knežević zahvalila se klubu na donaciji, kazavši da će sredstva biti namijenjena za osposobljavanje njihove sportske dvorane.

Tajnik Neven Šprajcer u ime kluba pozvao je ravnateljicu i svu djecu Doma na subotnju utakmicu 26. kola između ‘Karlovca’ i ‘Pomorca’ iz Kostrene, koja se od 17 sati igra na gradskom stadionu.

Pročitajte i ovo

BRANITELJI NE OTKAZUJU

Karlovački branitelji: Bez obzira na otkazivanje, okupit ćemo se sutra na mostu