Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  2C° Karlovac

 • weather-image

  2C° Duga Resa

 • weather-image

  0C° Ogulin

 • weather-image

  1C° Ozalj

 • weather-image

  1C° Slunj

Život SURADNJA Podijeli

U zajedničkoj turističkoj priči Baraćeve špilje, Ivanina kuća bajke i Aquatika

Kad se turističke atrakacije slože, sve se može

Tri turističke atrakcije u karlovačkoj županiji: Javna ustanova Baraćeve špilje, Centar za posjetitelje Ivanina kuća bajke i Javna ustanova Aquatika – Slatkovodni akvarij od sada surađuju jer imaju zajednički cilj  – promociju fokusiranu prema stranim turistima.

– Sinergija i stvaranje zajedničke turističke priče o prirodnoj i kulturnoj baštini kroz moderne centre za posjetitelje olakšat će komunikaciju s turistima, umrežiti turističku ponudu i potaknuti turiste na istraživanje destinacije, a time i duže zadržavanje u samoj destinaciji, poručuju sve tri ravnateljice Margarita Maruškić Kulaš (Aqutika), Tihana Oštrina (Baraćeve špilje) i Ankica Puškarić (Ivanina kuća bajke).

U krugu od nekoliko sati vožnje turisti mogu posjetiti ove tri atrakcije i uz letak s kuponima ostvariti popust na ulaznice u Aquatiku i Ivaninu kuću bajke u iznosu od 10% na individualne ulaznice u srpnju i kolovozu.

– Ovom zajedničkom promotivnom akcijom aktivirali smo sporazum o suradnji kojeg je Grad Karlovac tijekom projekta izgradnje Aquatike potpisao s Baraćevim špiljama i Ivaninom kućom bajke, a čime se potaknulo umrežavanje dionika turističke ponude s ciljem povećanja vidljivosti na turističkom tržištu. Letak će se distribuirati u sve tri ustanove te u turističkim informativnim centrima i smještajnim objektima u Rakovici, Ogulinu, Karlovcu i Zagrebu. Privatni iznajmljivači mogu preuzeti letke u lokalnim turističkim zajednicama.

Ravnateljice su pozivale i sve pružatelje usluga u turizmu na području Karlovačke županije da se na sličan način umrežavaju i jačaju ponudu cijele destinacije, a svojim gostima preporuče posjećivanje njihovih triju atrakcija.

– Jer gost koji destinaciju kvalitetno upozna i u njoj stvori lijepe uspomene, rado će se vratiti i preporučiti nas svojim prijateljima. Jedinstvena kuća bajke, jedini slatkovodni akvarij u Hrvatskoj i prirodne ljepote podzemlja zasigurno su vrijedni turistički aduti koje vrijedi posjetiti.

Pročitajte i ovo

NEMA PROMJENE

Zvonko Spudić i dalje na čelu županijskog HNS-a