Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  35C° Karlovac

 • weather-image

  32C° Duga Resa

 • weather-image

  33C° Ogulin

 • weather-image

  32C° Ozalj

 • weather-image

  32C° Slunj

Život DOMIJADA Podijeli

Učenik dugoreške Srednje škole Matej Dorić prvi na Domijadi u Pazinu. Sa slikom “Odsjaj grada” ide na državnu

Sportsko i kulturno nadmetanje učeničkih domova se nastavlja

Učenik 3. razreda Srednje škole Duga Resa, medijski tehničar Matej Dorić, svojom fotografijom “Odsjaj grada” izborio je odlazak na Državnu domijadu. 

Na 44. Regionalnoj domijadi, koju je u Pazinu organizirao Učenički dom Pazinskog kolegija – klasične gimnazije, sudjelovali su i učenici Srednje škole Duga Resa-Dom učenika i to u sportskom dijelu natjecanja kategorija- streljaštvo te u kategoriji likovne umjetnosti-fotografija.

Matej je pod mentorstvom prof. Vesne Fudurić osvojio 1. mjesto stručnog žirija za spomenutu sliku. Ženska ekipa u kategoriji streljaštva plasirala se na treće mjesto od ukupno 4 ekipe, pod mentorstvom profesora Ivana Benkovića.

Na navedenom međužupanijskom natjecanju sudjeluju učenici smješteni u 15 učeničkih domova Istarske, Primorsko–goranske, Ličko–senjske i Karlovačke županije u sportskom i kulturno-umjetničkom području. Tako su tamo bili i učenici Učeničkog doma Karlovac te Ogulin.

– Naši učenici su se natjecali u stolnom tenisu, nisu osvojili odlazak na Državnu domijadu, ali su svojim sportskim ponašanjem i fair-playem osvojili naša srca i učinili nas ponosnima, kažu u Učeničkom domu Ogulin.

Foto: Pazinski kolegij

Vezani članci

Pročitajte i ovo

ENERGETSKA OBNOVA

Nema više smrzavanja učenika, od jeseni OŠ Plaški energetski obnovljena