Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  29C° Karlovac

 • weather-image

  29C° Duga Resa

 • weather-image

  28C° Ogulin

 • weather-image

  29C° Ozalj

 • weather-image

  28C° Slunj

Prvo izvrnete navlaku za poplun i stavite je ravno preko cijelog kreveta da je otvor na drugom kraju od vas. Poplun isto tako raširite po krevetu preko nje i zajedno ih rolajte u 'kobasicu' Navjerojatan trik s kojim ćete poplun u navlaku staviti za čas Kako bi koristili uslugu dijeljenja bicikala, korisnici će se morati prebaciti ​iz kategorije vozila na zahtjev na električne bicikle u aplikaciji Bolt, a bicikl mogu otključati skeniranjem QR koda Nakon romobila, Bolt sada nudi i dijeljenje električnih bicikala Ministrica znanosti i obrazovanja i nezavisna kandidatkinja na listi HNS-a u III. izbornoj jedinici Blaženka Divjak u četvrtak je u Krapini pozvala građane da prilikom glasovanja na izborima pogledaju rezultate, odnosno da gledaju „tko je radio, a ne tko je samo puno galamio”. „Na početku mog mandata prije tri godine, što se obrazovanja i znanosti tiče, doslovno smo imali spaljenu zemlju”, ustvrdila je Divjak te dodala kako je tada prevladavala rasprava oko ideoloških tema, dok je danas drugačija situacija. Nikad više novaca u školama, u tijeku je reforma, a za svu djecu u Hrvatskoj osigurani su jednaki uvjeti, istaknula je. U Krapinsko-zagorskoj županiji uvijek su, kaže, imali dobro podršku u svim reformama. „Ljudi su tu sigurni da se domoljublje iskazuje tako da se radi, da se ovdje ostaje i da se radi za one koji su nama najvredniji, a to su naši učenici, djeca, studenti”, rekla je Divjak. 'Treba gledati tko je radio, a ne tko je samo puno galamio' Trener Intera Antonio Conte je opet složio svoj mali dramulet, jednu od klasičnih predstava kroz koje traži vanjske neprijatelje jer bez njih valjda ne može funkcionirati. To mu je duševna hrana Conte: Pričate piz...ije! Sanchez je bio ozlijeđen, a ne 'na ledu'

Život NEMA PREDAJE Podijeli

Učiteljsko odlučno “NE” Plenkoviću: Ponuda je ljigava

Učitelji i dalje s pravom pokazuju zube premijeru i njegovoj Vladi i traže dostojanstvo za svoju profesiju

Sindikat hrvatskih učitelja sinoć je nakon pregovora poslao svojim članovima obavijest kako je Vlada dala konačnu ponudu. Oni je nisu prihvatili, ali će je nakon što je dobiju u pisanom obliku dati članovima na izjašnjavanje.

Ispod objave zaredali su se komentari članova. Dok ima onih kojima je ponuda prihvatljiva, mnogi su samo napisali “NE”. Ima onih koji su konkretniji u odgovoru.

“Oni su dali svoju ponudu, a na nama je da se izjasnimo prihvaćamo li je ili ne. Bojim se da se ni mi ni učenici ne vraćamo u škole tako brzo…”, napisao je jedan učitelj.

“Samo koeficijent 6,11!!! Sindikati, jesmo li se mi borili za koeficijent ili za dodatke??? Obraz nema cijenu, a vi ste, nažalost, svoj prodali”, drugi komentator bio je još oštriji.

Drugi kažu apsolutno ne, a neki da je ponuda nemoralna.

Profesori objavljuju fotografije na kojima drže papire na kojima je ispisana riječ “NE”, a većina je naziva ljigavom.

Pročitajte i ovo

ZVJEZDANO LJETO

Tambure pod Zvijezdama večeras u Šancu