Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  -1C° Karlovac

 • weather-image

  -1C° Duga Resa

 • weather-image

  -2C° Ogulin

 • weather-image

  -2C° Ozalj

 • weather-image

  -2C° Slunj

Crna kronika UDRUŽENI Podijeli

Uhvaćena trojica kradljivaca koji su “operirali” po Generalskom i Bariloviću i krali dizel, šumu i traktor

Šteta je veća od 44 tisuće kuna

Trojica udruženih kradljivaca dolijali su nakon policijske istrage krađa na području Barilovića i Generalskog Stola u kojima je iz radnih strojeva ukradeno dizel gorivo, a iz šuma drvna masa te jedan traktor.

Radi se o dvojici mladića od 27 godina i jednim starim 22 godine.

Prvoosumnjičenog 27-godišnjaka i 22-godišnjaka se sumnjiči da su u tri navrata, u razdoblju od 24. listopada do 13. studenog na području općine Barilović, s namjerom stjecanja protupravne imovinske koristi, iz nezaključanih spremnika goriva radnih strojeva trgovačkog društva otuđili 900 litara dizel goriva.

Također, dvojicu 27-godišnjaka sumnjiči se da su od 1. do 31. listopada na području općine Generalski Stol u državnoj šumi posjekli i otuđili drvnu masu u vrijednosti većoj od 3000 kuna, a koju je potom prvoosumnjičeni prodao. Sumnjiči ih se i da su 5. listopada provalili u dvorišni objekt 66-godišnjaka na području općine Barilović te otuđili traktor.

Trećeosumnjičenog 27-godišnjaka sumnjiči se da je u razdoblju od 1. lipnja do 18. studenog na području općine Generalski Stol, s ciljem protupravne imovinske koristi, s traktora 75-godišnjakinje demontirao i poskidao dijelove te otuđio poljoprivredne priključke i razne druge dijelove.

Ukupna materijalna šteta nastala ovim kaznenim djelima veća je od 44.000 kuna.

Protiv osumnjičenih će nadležnom državnom odvjetništvu biti podneseno posebno izvješće.

Pročitajte i ovo

PISMOM DO ŽRTVE

Nigerijska prijevara u Karlovcu: Stigla pisma na više adresa, a s njima i novčano “nasljedstvo”