Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  12C° Karlovac

 • weather-image

  12C° Duga Resa

 • weather-image

  12C° Ogulin

 • weather-image

  12C° Ozalj

 • weather-image

  10C° Slunj

Crna kronika Županija Podijeli

Ukraden kajak iz dvorišta suca Vrhovnog suda

Jučer smo definitivno shvatili da je ukraden i prijavili policiji, priča nam Milivoj Vertot, upravitelj braniteljske zadruge "Zmaj" iz Duge Rese. Kajak nismo mogli držati u svom prostoru jer za njega nismo imali mjesta, pored već postojećih 6. Sve je bilo spremljeno po propisu uz potrebnu suglasnost vlasnika dvorišta- i to ne bilo koga, već […]

Jučer smo definitivno shvatili da je ukraden i prijavili policiji, priča nam Milivoj Vertot, upravitelj braniteljske zadruge "Zmaj" iz Duge Rese.

Kajak nismo mogli držati u svom prostoru jer za njega nismo imali mjesta, pored već postojećih 6. Sve je bilo spremljeno po propisu uz potrebnu suglasnost vlasnika dvorišta- i to ne bilo koga, već suca Vrhovnoga suda Željka Glušića.

Gdje je nestao kajak kojeg je ogradio sudac Vrhovnog suda?

Gdje je nestao kajak, pitaju se mnogi, a najviše braniteljska zadruga "Zmaj" koja od njega ljeti živi, iznajmljujući ga. Iako je bio polovan i vrijedio najviše 2000 kuna, čamac je bio ograđen da netko ne dođe u napast.

"Zmaj" poziva na suradnju, ako znate nešto o čamcu. Kradljivcu je bolje da vrati žuti kajak na vrijeme ako ga već nije pofarbao. Jer ako ga ulove loše mu se piše. Ipak je krao u dvorištu suca Vrhovnoga suda!

Pročitajte i ovo

VIKEND AKCIJA POLICIJE

Vozači za vikend u Karlovačkoj župniji vozili pijani, kršili dopuštenu brzinu, bježali s mjesta nesreće