Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  -0C° Karlovac

 • weather-image

  -1C° Duga Resa

 • weather-image

  1C° Ogulin

 • weather-image

  -1C° Ozalj

 • weather-image

  -3C° Slunj

Karlovac U SLAST Podijeli

Umirovljenici za umirovljenike: HSU donirao 70 kg neretvanskih mandarina

Mandarinama iz Metkovića osladit će se 225 korisnika doma Sv. Antun

Oko 70 kilograma neretvanskih mandarina u eko vrećicama karlovački HSU donirao je Domu za stare i nemoćne Sv. Antun u Karlovcu.

Jedna je to u nizu aktivnosti gradske organizacije ove stranke kojima žele uljepšati život sugrađanima treće životne dobi.

-Ovaj dom jedina je takva ustanova u vlasništvu Karlovačke županije, a nastojanje i želja HSU-a kao i mnogih umirovljenika i osoba starije životne dobi je izgradnja novog doma za umirovljenike na lokaciji bivše vojarne Luščić, istaknuo je pri tom predsjednik gradskog i županijskog HSU-a Frane Kaleb.

Među ostalim je istaknuo inteziviranje priče o ugradnji dizala u višestambene zgrade. HSU je već ranije prikupio potpise 933 građana iz 71 stambene zgrade u kojima postoje tehnički uvjeti za ugradnju. Svi potpisi već su poslani Ministarstvu regionalnog razvoja i fondova EU kako bi ovaj projekt bio kandidiran za europske novce.

Pročitajte i ovo

RUKOMET

Rukometaši Karlovca vjeruju u opstanak u ‘premijerki’, ali nad ispunjenjem tog cilja ‘visi mač’ neispunjenih obećanja prema braći Smojver