Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  5C° Karlovac

 • weather-image

  5C° Duga Resa

 • weather-image

  3C° Ogulin

 • weather-image

  5C° Ozalj

 • weather-image

  4C° Slunj

Život PROMJENA PLANA Podijeli

Umjesto na Mrežnici, program filmskog festivala u Zorin domu

U 20:30 sati bit će prikazan uspješan debitantski film domaće glumice Nine Violić, Baci se na pod.

Zbog nepovoljne vremenske prognoze večerašnji program 27. Filmske revije mladeži i 15. For River Film Festivala biti održan u Gradskom kazalištu Zorin dom, umjesto na Mrežnici.

U 20:30 sati bit će prikazan uspješan debitantski film domaće glumice Nine Violić, Baci se na pod. Spomenuti je naslov u proteklim mjesecima nagrađen na brojnim festivalima uključujući Festival mediteranskog filma Split, Pulski filmski festival, festivale u Rabu i Vukovaru. Film govori o posljednjim trenucima zafrkancije, nježnosti i apsurda prije rastanka jedne obitelji.

Uoči same projekcije filma, u sklopu programa “Žuti reflektor” (u kojemu pratimo daljnji profesionalni razvoj srednjoškolskih filmaša), bit će i predstavljanje Karla Gagulića.
Karlo Gagulić student je filmskog, televizijskog i multimedijskog oblikovanja na Sveučilištu VERN. Aktivno se od 2018. bavi filmskom režijom i produkcijom. Režirao je četiri filma, od toga jedan dokumentarni U svijetu anđela i tri igrana filma Brod u boci, Škola koja (ne) postoji i Adio. Otvorio je 2021. godine studentsku udrugu Playbox Production koja se bavi promicanjem filmske i video umjetnosti. Za svoja AV djela dobitnik je jednog GRAND PRIX-a i tri nagrade publike na filmskim festivalima u Hrvatskoj. Njegov prvi igrani film Brod u boci uvršten je u literaturu Filmske naSTAVe, a sada priprema seriju po istoimenom filmu od šest epizoda za streaming platformu.

Pročitajte i ovo

O SOCIJALISTIČKIM SPOMENICIMA

Izložba “Na Kordunu spomenik do spomenika” od sutra u karlovačkoj Gradskoj knjižnici