Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  1C° Karlovac

 • weather-image

  0C° Duga Resa

 • weather-image

  -1C° Ogulin

 • weather-image

  1C° Ozalj

 • weather-image

  -0C° Slunj

Crna kronika DOLIJALI Podijeli

Uporno krali stoku 51-godišnjaku u Draganiću. Peti puta ih uhvatila policija

Dvojica mladića uhićena. Protiv 22-godišnje pomagačice i 52-godišnjek suučesnika kaznene prijave

Čak četiri puta, u listopadu i studenom ove godine, dvojica mladića i jedna djevojka krali su stoku 51-godišnjaku iz Draganića, sve dok ih peti puta nije uhvatila policija.

Napravili su štetu veću od 50.000 kuna.

Dvojicu muškaraca, starih 20 i 18 godina te ženu staru 22 godine sumnjiči se da su iz zatvorenog gospodarskog objekta otuđili više grla stoke i tako četiri puta. Tijekom počinjenja jednog od navedenih kaznenih djela ukrali su mu i zračnu pušku.

Stoku su ponovo pokušali ukrasti 20. prosinca zajedno s još jednom maloljetnom osobom, ali su ih ubrzo uhitili policajci.

18-godišnjak imao vatreno oružje

Da stvar nije bila nimal bezazlena govori i podatak 18-godišnjak svaki puta kod sebe neovlašteno imao vatreno oružje. Sada ga se uza sve sumnjiči i za kazneno djelo nedozvoljenog posjedovanja, izrade i nabavljanja oružja i eksplozivnih tvari.

Zajedno s 20-godišnjakom osumnjičen je i za oštećenja tuđe stvari jer su u bježanju s mjesta događaja polomili lokote na rampama šumskih cesta na području Draganića.

Stoku je skrivao i preprodao 52-godišnjak

Suučesnik u svim ovim kaznenim djelima bio im je 52-godišnjak. Policija njega sumnjiči za prikrivanje. Prvo je mladićima dao kombi kojim su dovozili stoku koju je potom skrivao u svojim gospodarskim objektima i na kraju prodao.

Protiv svih osumnjičenih policija nadležnom državnom odvjetništvu podnosi kaznenu prijavu. Mlađahni dvojac, 20-godišnjak i 18-godišnjak predani su pritvorskom nadzorniku, a nakon toga dovedeni u nadležno državno odvjetništvo.

Pročitajte i ovo

PU KARLOVAČKA

Karlovačka policija objavila fotku muškarca jer misle da zna nešto više o jednom kaznenom djelu