Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  6C° Karlovac

 • weather-image

  6C° Duga Resa

 • weather-image

  5C° Ogulin

 • weather-image

  7C° Ozalj

 • weather-image

  5C° Slunj

Karlovac KA-MATRIX Podijeli

Uređeno dvorište Društvenog centra MUZA u Karlovcu

Sudionici su uredili dvorište i izradili nove elemente parkovnog namješta

Udruge KA-MATRIX, Avadhuta i Eko Pan u suradnji s udrugama Naš Turanj i Udrugom invalida Duga Resa provele su javnu akciju uređenje dvorišta Društvenog centra MUZA u Karlovcu

Cjelodnevna akcija održana je tijekom subote, 1. listopada, a sastojala se od izrade klupa od paleta, stolova, pripreme i pečenja vege pizze i kruha, obrezivanja živice i rezanja osušenih grana i uređenja staze u dvorištu. Zahvaljujući cjelodnevnom radu sudionici su uredili dvorište, izradili nove elemente parkovnog namještaja, a naučili su i kako se jednostavno može u kućnoj radinosti pripremiti tijesto za kruh i pizzu.

Članovima/icama udruga uključenih u projekt pridružili su se i građani/ke i članovi/ice drugih karlovačkih udruga: Polka, plesni klub St.ART, Korak, KBK Tigar, te Civilne zaštite Karlovac. 

Organizatori i suradnici su zahvaljujući donacijama pribavili sav potreban materijal, opremu i okrjepu za sudionike akcije, a akciju su potpomogle tvrtke PPK – Karlovac – karlovačka mesna industrija d.d. i ENA te JVP Karlovac.

 

L. Grčić

Pročitajte i ovo

TVOJA PRILIKA

Tvrtka Kelteks traži osobe za radno mjesto ‘Proizvodni radnik (m/ž)’