Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  12C° Karlovac

 • weather-image

  12C° Duga Resa

 • weather-image

  11C° Ogulin

 • weather-image

  11C° Ozalj

 • weather-image

  11C° Slunj

Županija MANJI TROŠKOVI Podijeli

Ured državne uprave iz Vraniczanyeve preselio na Zrinski trg

Učinkovitije i jeftinije u državnim prostorima

Ured državne uprave u Karlovačkoj županiji dobio je za potrebe smještaja svojih službenika od Ministarstva državne imovine na korištenje dio prostora na lokaciji Zrinski trg 8.

U njemu će biti smještena Služba za društvene djelatnosti i nekolicina službenika Službe za zajedničke poslove. Dosada su službenici djelovali u prostoru u Vraniczanyevoj ulici 6 u Karlovcu, u prostoru koji je u vlasništvu Srpske pravoslavne crkve u Karlovcu za što je ovaj Ured plaćao zakup.

-Osobno se kao predstojnica od početka svog mandata zalažem za racionalan rad, slijedom čega mi je posebno drago da će cijeli ured sada djelovati u državnom prostoru.Posebice je učinkovito što će sada cijela Služba za društvene djelatnosti djelovati na jednom mjestu, budući je dosad u prizemlju zgrade Zrinski trg 8 djelovao samo Odjel za hrvatske branitelje iz Domovinskog rata i članove njihovih obitelji, čime je kao dio Službe za društvene djelatnosti bio dislociran. Od sada će cijela navedena Služba biti na jednom mjestu, što će svakako pridonijeti još većoj učinkovitosti rada i boljoj pristupačnosti za stranke, kaže predstojnica Ureda Ines Pavlačić i dodaje da joj je drago da je za svog mandata uspjela osigurati da ured djeluje u državnim prostorima.

 

 

Pročitajte i ovo

ZA POČETAK TJEDNA

Danas bez pozitivnih u Karlovačkoj županiji. Testirano samo 15 bolničkih pacijenata