Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  26C° Karlovac

 • weather-image

  25C° Duga Resa

 • weather-image

  24C° Ogulin

 • weather-image

  25C° Ozalj

 • weather-image

  25C° Slunj

Karlovac Sport Podijeli

Uspjeh ‘Karlovca’ dignuo nogometnu atmosferu

Izvješće o radu u proteklom razdoblju podnio je predsjednik Amirudin Talakić, koji je istaknuo da je uspjeh stožernog kluba u županiji ‘Karlovca’ podigao nogometnu atmosferu i ‘štimung’ na našem području. Tako je i ‘Ilovac’ ostvario zapažen rezultat u Četvrtoj hrvatskoj ligi. Talakić je istaknuo da je riješeno i vrlo bitno pitanje instruktora Nogometnog saveza Karlovačke […]

Izvješće o radu u proteklom razdoblju podnio je predsjednik Amirudin Talakić, koji je istaknuo da je uspjeh stožernog kluba u županiji ‘Karlovca’ podigao nogometnu atmosferu i ‘štimung’ na našem području. Tako je i ‘Ilovac’ ostvario zapažen rezultat u Četvrtoj hrvatskoj ligi. Talakić je istaknuo da je riješeno i vrlo bitno pitanje instruktora Nogometnog saveza Karlovačke županije. Raspisan je natječaj i od početka iduće godine naša će županija imati instruktora. Talakić je zahvalio na pomoći kod riješavanja tog pitanja županu Ivici Horvatu.

Konačno će biti riješeno i pitanje prostorija Nogometnog saveza Karlovačke županije. Uskoro će početi uređenje prostorija na Zrinskom trgu, a sredstva je osigurao Hrvatski nogometni savez. Projekt je vrijedan između 160 i 180 tisuća kuna.

Članovi Skupštine usvojili su novi Statut Nogometnog saveza Karlovačke županije, koji je usklađen sa Statutom Hrvatskog nogometnog saveza. Na skupu nisu usvojene žalbe igrača za smanjenje kazni. Tomislav Lukić iz Nogometnog kluba ‘Šišljavić’ tražio je da mu se smanji vremenska kazna zabrane nastupa od godinu dana. Kazna mu ističe u travnju. Marin Šebalj iz Nogometnog kluba ‘Mrežnica’ tražio je da mu se smanji kazna neigranja tri utakmice na dvije utakmice.

Na kraju skupa podijeljeni su pehari klubovima koji su osvojili prva mjesta u županijskim ligama u prošloj sezoni. ‘Ilovac’ je dobio pehar za prvo mjesto kod seniora, ‘Cetingrad’ kod juniora, ‘Karlovac 2’ kod mlađih pionira A, ‘Slunj’ kod mlađih pionira B i pionira B, te ‘Ogulin’ kod limača i pionira A.

Pročitajte i ovo

110. BRIGADA

110. Brigada slavi 31 godinu od ustroja: Ove godine braniteljski spust rijekom Kupom