Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  29C° Karlovac

 • weather-image

  29C° Duga Resa

 • weather-image

  28C° Ogulin

 • weather-image

  29C° Ozalj

 • weather-image

  28C° Slunj

Navedene isprave odnosno osobnu, putovnicu i vozačku koje su istekle građani će moći koristiti najdulje 30 dana od dana proglašenja prestanka epidemije MUP objavio: Na izbore možete izaći i s nevažećom osobnom U Turskoj su nedavno dozvoljena vjenčanja, no obavezne su maske, pa su saloni vjenčanica počeli izrađivati maske usklađene s haljinom i izrađuju ih istim vezom i ukrasima Mladenke u Turskoj uz cvijeće, veo i vjenčanicu biraju i - maske Davor Bernardić i Krešo Beljak komentirali su kako su vladajući htjeli da imamo izbore sada, pa je i na njima odgovornost da svi mogu iskoristiti svoje pravo Beljak: Digitalnom toplomjeru vjeruje se kao i HDZ-u - ništa Crikvenička policija provela je kriminalističko istraživanje nad mladićem (18). Sumnjiče ga da je u utorak u 15.20 sati u Novom Vinodolskom upravljao Hyundaijem, čakovečkih registracijskih oznaka te prouzročio prometnu nesreću polukružno se okrećući, a da se nije uvjerio da to može učiniti bez opasnosti za druge sudionike u prometu. U nesreći je lakše ozlijeđen mladić, putnik na motociklu koji se sudario sa spomenutim vozilom. Osumnjičeni je pobjegao s mjesta nesreće no policija ga je pronašla istog dana u Crikvenici. Utvrđeno je kako je Hyundai koji je vozio ukrao krajem prošlog tjedna na području Zagreba, a prije nego je izazvao navedenu prometnu nesreću na benzinskoj postaji u Crikvenici utočio je u gorivo u spremnik te pobjegao, a da nije platio račun. Ukradeno vozilo vratit će vlasniku. Isto tako je utvrđeno kako je vozilom upravljao prije stjecanja prava, a preliminarno testiranje upućuje na prisutnost droga u organizmu. Zbog sumnje na počinjenje kaznenih djela krađa 18-godišnjak će biti kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu. Također, zbog počinjenja prekršaja iz domene Zakona o sigurnosti prometa na cestama protiv njega će biti podnijet optužni prijedlog zbog izazivanje prometne nesreće s ozlijeđenom osobom, upravljanja vozilom prije stjecanja prava, nepropisnog polukružnog okretanja, napuštanje mjesta prometne nesreće, kao i sumnje na prisutnost droga. Za navedene prekršaje predviđena je novčana kazna u sveukupnom iznosu iznad 60.000 kuna. Mladić ukrao auto, sudario se pa pobjegao, brzo su ga našli

Život Podijeli

Uspješno položite državnu maturu uz Pučko otvoreno učilište Lingua, upisi su u tijeku

Nastava počinje 12. siječnja, a upisi traju do kraja prosinca, odnosno do popunjenja grupa.

Želite li bez stresa dočekati upise na fakultet? Dobra priprema za državnu maturu osigurat će vam siguran i uspješan prolazak na ispitu.

Pučko otvoreno učilište LINGUA organizira pripreme za državnu maturu za module:
– HRVATSKI JEZIK – viša i niža razina
– ENGLESKI JEZIK – viša i niža razina
– MATEMATIKA – viša i niža razina

Nastava se održava subotom tijekom jutra. Satnica za svaki modul je 40 školskih sati. Cijena modula je 800,00 kuna, a u cijenu su uključene skripte, svi dodatni materijali i probna testiranja. Nastavu vode iskusni profesori i magistri. Rad u malim grupama, moderno opremljenim učionicama te individualizirani pristup svakom polazniku daje izvrsne rezultate iz godine u godinu.

Nastava počinje 12. siječnja 2019., a upisi traju do kraja prosinca, odnosno do popunjenja grupa.

Akcijska cijena za ‘prijatelje’. Dovedi dva prijatelja i svi ostvarite popust na paket od tri modula u iznosu od 100,00 kuna.

Sve informacije možete dobiti pozivom na 421-800, e-mailom na uciliste@lingua-centar.hr ili dolaskom na adresu Pučkog otvorenog učilišta LINGUA – Vladka Mačeka 28, Karlovac.

(sponzorirani članak)

Pročitajte i ovo

ZVJEZDANO LJETO

Tambure pod Zvijezdama večeras u Šancu