Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  7C° Karlovac

 • weather-image

  7C° Duga Resa

 • weather-image

  6C° Ogulin

 • weather-image

  7C° Ozalj

 • weather-image

  6C° Slunj

Život ATRAKTIVNA LOKACIJA Podijeli

Uz autocestu u Karlovcu moći će “niknuti” uslužne, obrtničke i zanatske te trgovačke djelatnosti u budućoj zoni Selce

Zasad postoji načelna zainteresiranost, a valja napomenuti da je zemljište u privatnom vlasništvu više osoba

Još jedna poslovna zona koju Karlovac planira formirati, ona je na Selcu, a  zemljište je u privatnom vlasništvu. Grad će, kad ishoduje lokacijske dozvole za mrežu pristupnih prometnica, pokrenuti otkup zemljišta na kojem su prometnice projektirane.

Podrobnije, buduća zona koja se prostire na 71, 4 hektara nalazi se na iznimno atraktivnoj lokaciji, uz autocestu, odnosno paralelno s njom nakon čvora Karlovac. Zasad postoji načelna zainteresiranost nekih investitora, no sve je još daleko od realizacije.

Ono što se zna jest da na ovom prostoru mogu svoje mjesto naći uslužne djelatnosti, trgovačke, ali i obrtničke te zanatske, kao i komunalno uslužne.

U Gradu nam otkrivaju da je izrađena projektna dokumentacija za izgradnju pristupne ceste, a u postupku je i ishođenje lokacijske za glavnu prometnicu koja bi trebala voditi kroz buduću zonu. Zanimljivo je da bi ukupna dužina novih prometnica trebala iznositi oko 3 km, ali i da je ova “zona u povojima” slične veličine kao ona u Gornjem Mekušju u kojoj je ostala još samo jedna parcela za prodaju.

Pročitajte i ovo

TVOJA PRILIKA

Tvrtka Kelteks traži osobe za radno mjesto ‘Proizvodni radnik (m/ž)’