Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  13C° Karlovac

 • weather-image

  12C° Duga Resa

 • weather-image

  12C° Ogulin

 • weather-image

  13C° Ozalj

 • weather-image

  12C° Slunj

Županija NOVOGODIŠNJA ČESTITKA Podijeli

Uz čestitku svima za Novu godinu Boljar nekima poručio: Priznati svoju grešku nije mana već vrlina

Neka nam vodilja bude mudrost, a ne gnjev jer ćemo jedino tako sljedeću novu godinu dočekati na gradilištu trodjelne školske športske dvorane

Gradonačelnik Duge Rese Tomislav Boljar čestitao je danas Novu godinu svim građanima Duge Rese i Karlovačke županije, ali još jedno priopćenje za kraj s porukom, kako kaže, nekima.

Pročitajte ga u nastavku:

Svim Dugoreščankama, Dugoreščanima i stanovnicima Karlovačke županije želim uspješnu i sretnu Novu godinu uz puno zdravlja i ostvarenje svih osobnih želja.

Siguran sam da su svi naši građani prepoznali važnost gradskih projekata koji su ostvareni u 2019. godini, od onih infrastrukturnih i komunalnih, projekata pomoći poduzetništvu i gospodarstvu, kulturnih i zabavnih projekata kao i onih od važnosti za djecu i mlade.

Ne želeći Vam kvariti novogodišnje blagdane te u duhu praštanja i razumijevanja ponekad teško shvatljivih priopćenja, želim samo nekima kratko poručiti da priznati svoju grešku nije mana već vrlina. Neka svatko radi svoj posao sukladno dogovoru, dobroj poslovnoj praksi i vodeći računa o najboljem interesu građana. Neka nam vodilja bude mudrost, a ne gnjev, jer ćemo jedino tako sljedeću novu godinu dočekati na gradilištu trodjelne školske športske dvorane.”

S poštovanjem,

GRADONAČELNIK
Tomislav Boljar, emba

Pročitajte i ovo

NANOSI

Počela prva faza izmuljivanja Mrežnice, radovi gotovi u listopadu