Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  3C° Karlovac

 • weather-image

  3C° Duga Resa

 • weather-image

  2C° Ogulin

 • weather-image

  3C° Ozalj

 • weather-image

  2C° Slunj

Život TJEDNA PROGNOZA Podijeli

Uživajte u sunčanoj i prohladnoj nedjelji, sutra naoblačenje, nove oborine u petak

Jutros – 4 u Karlovcu, – 5 u Ogulinu, najhladniji Gospić s – 10 C

Uživajte u današnjoj sunčanoj nedjelji, doduše prohladnoj, no zdravoj, jer sutra dolazi naoblačenje, a u sljedećem tjednu i nove oborine.

U ponedjeljak novo naoblačenje i oborine, na Jadranu i jačanje bure, a od utorka do četvrtka stabilnije i sunčanije, premda i dalje relativno hladno, u početku još uz često jaku buru i tramontanu.

U petak se ponovno povećava vjerojatnost novih oborina – na Jadranu kiše, u unutrašnjosti snijega.

U ponedjeljak i petak u unutrašnjosti prolazno naoblačenje uglavnom u gorju mjestimice sa snijegom, a zapuhat će i umjeren sjeveroistočni vjetar. Od utorka do četvrtka barem djelomice sunčano, ujutro ponegdje s maglom. Bit će hladno, osobito tijekom noći i jutra.

Na Jadranu u ponedjeljak naoblačenje mjestimice s kišom, a bura će pojačati. Od utorka do četvrtka pretežno sunčano. U utorak još u početku umjerena i jaka bura i tramontana, a od srijede vjetar većinom slab. U petak novo naoblačenje, mjestimice s kišom.

foto Ivica Pezić

 

 

Pročitajte i ovo

KAKVA DJEVOJKA!

Katarina (24) se vratila iz Njemačke u domovinu: Život u Hrvatskoj je blagoslov, naše vrijednosti ne mogu se usporediti sa životom u tuđini, meni su bitne jednostavne stvari