Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  19C° Karlovac

 • weather-image

  19C° Duga Resa

 • weather-image

  18C° Ogulin

 • weather-image

  19C° Ozalj

 • weather-image

  18C° Slunj

Sport NOGOMET Podijeli

Vatrogasac izbacio Zrinskog, Dobra (SP) i Duga Resa 1929 se provukle, Karlovac 1919 ‘prošetao’ Šišljavićem

‘Vatrogasci’ su u Malom Erjavcu slavili s 3:1, a Dobra i Duga Resa 1929 su u nastavku preokrenule rezultat i došle do pobjede.

KARLOVAC – U utakmicama 2. kola Kupa za područje Nogometnog saveza Karlovačke županije Vatrogasac je iznenadio Zrinskog, Dobra (Sveti Petar) i Duga Resa 1929 su se provukle u daljnje natjecanje, a u ostalim susretima prvoligaši su u potpunosti opravdali statuse favorita.

U dvoboju u Malom Erjavcu dogodilo se najveće iznenađenje 2. kola. Drugoligaš Vatrogasac je na poluvrijeme otišao s minimalnom 1:0 prednošću nad Zrinskim iz Ozlja. Domaćin je početkom nastavka poravnao, no momčad iz Gornjeg Mekušja je zabila još dva i s 3:1 prošla dalje.

Dobra iz Svetog Petra i Duga Resa 1929 u daljnje su natjecanje prošle teže od očekivanog. Dobra je u Oštarijama na poluvremenu gubila od domaćina 1:0, no uspjela je u nastavku preokrenuti na 2:1, a isti scenarij vidjeli su i gledatelji na gradskom stadionu u Dugoj Resi. Mrežnica je nakon 45 minuta vodila 1:0, a domaćin u nastavku uspio slaviti s 2:1 i proći dalje.

U ostalim dvobojima prvoligaši su apsolutno opravdali statuse favorita. Karlovac 1919 se jučer ‘prošetao’ Šišljavićem nadigravši domaćina sa čak 16:0, Ilovac je u Vojniću sa 4:1 bio bolji od Petrove Gore, Korana je u Donjem Mekušju s uvjerljivih 8:1 pobijedila Kupu, Slunj je, nakon 0:0 u prvom dijelu, u nastavku ‘potopio’ novigradsku Dobru s 5:0, a Ogulin je u Cetingradu bio bolji od domaćina s 3:0.

Pročitajte i ovo

ATLETIKA

Bruno Belčić državni prvak na 3000 metara sa zaprekama s rekordom prvenstava Hrvatske, Helena Valentić srebrna u istoj disciplini