Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  -1C° Karlovac

 • weather-image

  -1C° Duga Resa

 • weather-image

  -2C° Ogulin

 • weather-image

  -1C° Ozalj

 • weather-image

  -2C° Slunj

Sport NOGOMET Podijeli

Vatrogasac u derbiju kola poražen od Ilovca, ali premoćno osvojio naslov jesenskog prvaka

‘Kanarinci’ su jedina momčad koja je u dosadašnjem dijelu sezone nanijela poraze jesenskom prvaku.

Nogometaši Vatrogasca danas su derbiju 14. kola Prve županijske lige, posljednjeg u jesenskom dijelu sezone, poraženi od Ilovca, ali unatoč tome premoćno su osvojili naslov jesenskih prvaka.

U derbiju u Ilovačkoj šumi ‘kanarinci’ su po drugi puta ove sezone slavili nad ‘zeleno-bijelima’ iz Gornjeg Mekušja i jedina su momčad koja je u dosadašnjem dijelu prvenstva jesenskom prvaku nanijela poraze. Odlučujući pogodak za petu uzastopnu prvenstvenu pobjedu Ilovca postigao je Prežgaj u 84. minuti.

Sve ostale utakmice 14. kola, Korana – Slunj, Ogulin – Draganić, Croatia ’78 – Zrinski Ozalj i Mladost (Rečica) – Barilović, su odgođene, što zbog kišom natopljenih terena, ili u slučaju Ogulina, zbog snijegom prekrivenog travnjaka.

Odgođene utakmice 14. kola igrat će se tek na proljeće, a sljedećeg vikenda odgođenu utakmicu 5. kola u Malom Erjavcu odigrat će Zrinski Ozalj i Croatia ’78.

Kupa glatko slavila nad Vrlovkom u odgođenom dvoboju 9. kola

U Drugoj županijskoj ligi trebale su se igrati preostale dvije odgođene utakmice, ali odigrana je samo jedna. Jučer je u Donjem Mekušju domaća Kupa s glatkih 4:0 nadigrala Vrlovku u odgođenom susretu 9. kola, a odgođeni ogled 6. kola između Šišljavića i Frankopana igrat će se na proljeće.

(autor: Gordan Tomičić)

Pročitajte i ovo

IZMJERE

Katastarska izmjera za G.i D. Mekušje, D.Pokupje, Mahično, V.Jelsu i Zagrad, a ponedjeljak počinju tribine za građane