Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  13C° Karlovac

 • weather-image

  13C° Duga Resa

 • weather-image

  13C° Ogulin

 • weather-image

  14C° Ozalj

 • weather-image

  13C° Slunj

Karlovac ZVJEZDANO LJETO Podijeli

Večeras Ivanjski krijes i početak karlovačkog Zvjezdanog ljeta

U Karlovac dolazi i premijer Plenković

Tradicionalni Ivanjski krijes održat će se večeras u Karlovcu, a ujedno će to biti i početak Zvjezdanog ljeta.

Uz to u Karlovac stiže i premijer Andrej Plenković i to u 18,30 sati na Stari plac gdje se planira družiti s Karlovčanima.

Otvorenje Zvjezdanog ljeta je u 19 sati ispred Zorin doma i počet će dizanjem gradskog barjaka ispred GK “Zorin domom” te mimohodom Karlovačke građanske garde i mažoretkinja od zgrade gradske uprave do Gradskog kazališta u 19 sati.

Onda se zbivanja sele na Banijanski most i već tradicionalnu manifestaciju paljenja krijesova s obje strane Kupe i vatromet, u 22 sata. Prije toga, u 20 sati na mostu će ekipe Gaze i Banije tradicionalno odmjeriti snage u povlačenju užeta. Do paljenja krijesova s banijanske strane građane će zabavljati Bob Milan, a s gažanske Nos Tres.

Privremena regulacija prometa

Zbog Ivanjskog krijesa od 14 sati na snagu stupa privremena regulacija prometa. Od 14  sati zatvaraju se ulice u gradskim četvrtima Banija i Gaza (Obala F. Račkog, Ul. kneza Domagoja, Ul. I. Tkalca, Ul. Banija..).  Banijanski most neće biti zatvoren sve do 17 sati kako bi se izbjegle prometne gužve nakon završetka radnog vremena.

Posebna regulacija prometa vrijedi do ponoći.

Pročitajte i ovo

SVE DOZVOLJENO

Karlovac drugi u Hrvatskoj dobio trgovinu kanabis proizvoda