Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  -1C° Karlovac

 • weather-image

  -1C° Duga Resa

 • weather-image

  -2C° Ogulin

 • weather-image

  -2C° Ozalj

 • weather-image

  -2C° Slunj

Karlovac ULAZ SLOBODAN Podijeli

Večeras u Zorin domu promocija knjige “Karlovački parkovi” na nešto drugačiji način

Kažu autori, ovakvu promociju knjige Karlovac do sada nije vidio

Večeras u velikoj dvorani Gradskog kazališta Zorin dom promocija knjige “Karlovački parkovi.” Sve počinje u 8 sati, a kako sami autori najavljuju, biti će to dosada neviđena promocija u Karlovcu. 

Kako i sam naziv govori, radi se o karlovačkim parkovima, a sve su priredili, osmislili, napisali i fotografirali Morana Rožman i Igor Čepurkovski. 

– Prva knjiga ugledala je svjetlo dana još 2007. godine. Slijedilo je drugo, pa ovo sada treće izdanje, i drago mi je da smo dobili priliku tako mijenjati našu knjigu. Svakih 5 godina izlazi novo izdanje, kako se mijenjaju parkovi, tako se mijenja i naša knjiga, govori Morana.

Sama promocija knjige, kako najavljuju autori, dosada je neviđena u Karlovcu. Konceptualno, to još nitko nije tako osmislio, naglasila je Morana, a Igor dopunio kako su oni kao “romantičari” to zamislili:

– Na pozornici ćemo biti mi, kao glavni akteri. Tu će biti i naša Marina Burić, ispred Turističke zajednice grada Karlovca, onda naš “veliki šef” Damir Mandić, a mi ćemo lijepo sa svima njima imati jednu seansu. Htjeli smo napraviti jedan pravi karlovački urbani događaj.

Dakle, večeras u 8 sati, velika dvorana karlovačkog kazališta Zorin dom, promocija knjige “Karlovački parkovi” na nešto drugačiji način, a autori pozivaju sve da im se pridruže i dobro zabave.

 

L. Grčić

Pročitajte i ovo

‘Plavo-bijeli’ u nedjelju putuju na pripreme u Medulin, nastupit će na tamošnjem međunarodnom turniru