Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  14C° Karlovac

 • weather-image

  16C° Duga Resa

 • weather-image

  17C° Ogulin

 • weather-image

  14C° Ozalj

 • weather-image

  16C° Slunj

Što ćemo se svi praviti da nam je sve super? Što ću se ja sad praviti, ako sam jučer planirala svadbu, a sutra svadbe nema, da mi je baš svejedno?, iskreno je kazala voditeljica... Tatjana Jurić o raskidu zaruka: 'To je bio veliki šok i poniženje' Svaki znak ima svoje vrline i mane, ali kod nekih mane znaju preuzeti cijeli karakter, a jedan se smatra najcjenjenijim u cijelom Zodijaku, čak i najuglednijim od svih ostalih Top lista karaktera: Bik neće priznati da je pogriješio, Rak je 'crnjak', a Škorpion... čudo Bojan Bogdanović je na najbolju utakmicu karijere došao s maskom na kojoj su Hajdukova obilježja. Objavio je to njegov klub Utah Jazz. Kamera je uhvatila Babu kada je stigao u dvoranu, a na njoj nosi crveno-plavu maskicu. Inače je veliki navijač Hajduka i nekolicinu puta ponosno je isticao nogometnu pripadnost, prisustvovao utakmicama i navijao za 'bile'. Na susretu s Denver Nuggetsima koje je Utah pobijedila 127-120, Bogdanović je postigao rekordnih 48 poena čime je oborio hrvatski rekord u NBA-u, onaj Dražena Petrovića iz 1993. godine. Dražen je tada dao 44 poena Houstonu. - Za svaki šut koji sam ispucao sam bio siguran da će ući. Suigrači su me tražili čitavu utakmicu i hvala im na tome. Bila je to velika večer i velika pobjeda za nas. U pravo vrijeme ulazim u formu, baš prije doigravanja - rekao je Babo poslije utakmice. Bogdanović s maskom Hajduka stigao na utakmicu karijere 'Puno smo se pripremali i naporno radili za natjecanje, a mislim da će se to osjetiti i vidjeti na našem nastupu. Drago nam je što uopće idemo u Rotterdam s obzirom na to kakvi su uvjeti', rekla je pjevačica Albina otputovala u Rotterdam: S maskom, kapom i bez šminke malo ju je tko uopće prepoznao

Karlovac ISTRAŽIVANJE VELEUČILIŠTA Podijeli

Većina posjetitelja zadovoljna Adventom u Karlovcu, ali žele i širenje u Radićevu i na klizalište, raznolikiju ugostiteljsku ponudu…

Istraživanje Adventa u Karlovcu od 14. do 30. prosinca provelo je osam studenata na 350 ispitanika

Velika većina posjetitelja Adventa u Karlovcu – Karlovčani, izletnici i turisti – zadovoljni su manifestacijom. Pokazalo je to istraživanje koje su u suradnji s Turističkom zajednicom grada Karlovca proveli studenti Stručnog studija ugostiteljstva Veleučilišta u Karlovcu.

Od 14. do 30. prosinca njih osmero ispitalo je 350 posjetitelja, a rezultatima organizatori mogu biti zadovoljni.

– Zadovoljni smo jer 85 posto ispitanika će se vratiti na Advent. Ja mislim da to dovoljno o rezultatima istraživanja, rekla je direktorica TZ-a Marina Burić.

Na temelju rezultata i odgovora ispitanika, studenti su dali i nekoliko preporuka.

– One su vrlo naglašene, a tiču se unapređenja Adventa po pitanju proširenja manifestacije na prostor Radićeve ulice i na prostor prema klizalištu kod Sokolskog doma. To su studenti zamijetili jer su ispitanici najčešće to tražili i to im se činilo kao jedna od dobrih mogućnosti. Ispitanici bi različiti ugostiteljski sadržaj, više grijaćih mjesta i više kućica i ono što je često bio slučaj, ispitanici bi htjeli imati više animatora za djecu. Da se ta dječja populacija u određeno vrijeme tijekm manifestacije razigra i zadovolji, rekla je profesorica i mentorica na projektu Silvija Vitner Marković.

Rezultati će olakšati pripremu ovogodišnjeg adventa i dio prijedloga bit će sigurno realiziran. No, i druge manifestacije u Karlovcu bit će također pod povećalom  studentskog “istraživačkog tima”.

-Prvo nam predstoje Proljetne promenade, zatim Ivanjski krijes, obilježavanje rođendana grada i Dani piva. Tako bi zaokružili godišnji ciklus sa važnim manifestacijama koje su nama u gradu  Karlovcu interesantne, dodala je Burić.

Pročitajte i ovo

MOŽEMO - NOVA LJEVICA

Izbore najčešće dobivaju oni koji na njih ne izlaze. Računamo i na 5.000 birača koji izlaze samo na nacionalne