Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  16C° Karlovac

 • weather-image

  16C° Duga Resa

 • weather-image

  16C° Ogulin

 • weather-image

  16C° Ozalj

 • weather-image

  15C° Slunj

Karlovac Sport Podijeli

Velik interes ekipa, igrat će se u 3 dvorane

Članovi Organizacijskog odbora, predvođeni predsjednikom Milošom Đankovićem, analizirali su sve učinjeno, te napravili plan rada za dalje. Đanković je istaknuo da je veliki interes ekipa iz cijele Hrvatske, a već je prijavljeno više od 130 ekipa. Na sastanku Organizacijskog odbora predstavljeni su suveniri vezani uz prvenstvo i Rukometnu školu Karlovac. Ovogodišnje prvenstvo održat će se […]

Članovi Organizacijskog odbora, predvođeni predsjednikom Milošom Đankovićem, analizirali su sve učinjeno, te napravili plan rada za dalje. Đanković je istaknuo da je veliki interes ekipa iz cijele Hrvatske, a već je prijavljeno više od 130 ekipa.

Na sastanku Organizacijskog odbora predstavljeni su suveniri vezani uz prvenstvo i Rukometnu školu Karlovac. Ovogodišnje prvenstvo održat će se u tri dvorane, u Sportskoj dvorani, dvorani Osnovne škole Grabrik, te u novoj dvorani kod Ekonomsko–turističke škole. Za natjecanje u novoj dvorani trebat će kupiti potrebnu opremu, a problem je što u toj dvorani nema gledališta, pa će se to morati uskoro riješiti. Ukupno će u organizaciju prvenstva biti uključeno 160 volontera. Na sastanku Organizacijskog odbora je rečeno da postoji mogućnost da na prvenstvo dođe i pokrovitelj natjecanja predsjednik države Stjepan Mesić.

Pročitajte i ovo

GRAD U AKCIJI

Nema proglašenja elementarne nepogode u Karlovcu, samo pomoć za kupnju crijepa za socijalne slučajeve