Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  29C° Karlovac

 • weather-image

  29C° Duga Resa

 • weather-image

  28C° Ogulin

 • weather-image

  29C° Ozalj

 • weather-image

  28C° Slunj

Prvo izvrnete navlaku za poplun i stavite je ravno preko cijelog kreveta da je otvor na drugom kraju od vas. Poplun isto tako raširite po krevetu preko nje i zajedno ih rolajte u 'kobasicu' Navjerojatan trik s kojim ćete poplun u navlaku staviti za čas Ministrica znanosti i obrazovanja i nezavisna kandidatkinja na listi HNS-a u III. izbornoj jedinici Blaženka Divjak u četvrtak je u Krapini pozvala građane da prilikom glasovanja na izborima pogledaju rezultate, odnosno da gledaju „tko je radio, a ne tko je samo puno galamio”. „Na početku mog mandata prije tri godine, što se obrazovanja i znanosti tiče, doslovno smo imali spaljenu zemlju”, ustvrdila je Divjak te dodala kako je tada prevladavala rasprava oko ideoloških tema, dok je danas drugačija situacija. Nikad više novaca u školama, u tijeku je reforma, a za svu djecu u Hrvatskoj osigurani su jednaki uvjeti, istaknula je. U Krapinsko-zagorskoj županiji uvijek su, kaže, imali dobro podršku u svim reformama. „Ljudi su tu sigurni da se domoljublje iskazuje tako da se radi, da se ovdje ostaje i da se radi za one koji su nama najvredniji, a to su naši učenici, djeca, studenti”, rekla je Divjak. 'Treba gledati tko je radio, a ne tko je samo puno galamio' Trener Intera Antonio Conte je opet složio svoj mali dramulet, jednu od klasičnih predstava kroz koje traži vanjske neprijatelje jer bez njih valjda ne može funkcionirati. To mu je duševna hrana Conte: Pričate piz...ije! Sanchez je bio ozlijeđen, a ne 'na ledu' Bezosovi prihodi od 56,7 milijardi dolara samo ove godine naglašavaju rastući jaz između bogatih i milijuna onih koji gube posao zbog najgoreg ekonomskog pada od Velike depresije Bezos je povećao bogatstvo

Karlovac KONCERT Podijeli

Veliki tamburaški koncert maestra Siniše Leopolda i studenata tambure zagrebačke Muzičke akademije sutra u Zorin domu

Koncertom se želi prikazati bogatstvo sviranja na ovom hrvatskom tradicijskom instrumentu

Glazbena škola Karlovac nastavlja promovirati tamburu. Sutra u Zorin domu organizira koncert maestra Siniše Leopolda i studenata prof. Valentina Škorvage s Muzičke akademije sveučilišta u Zagrebu.

– Koncert ima važnu edukativnu ulogu jer karlovačkoj publici želi prikazati bogatstvo sviranja na hrvatskom tradicijskom instrumentu tamburi. Cilj je isto tako učenicima prikazati vertikalu obrazovanja koja ide od osnovne škole do akademske razine. Veliko nam je zadovoljstvo što Glazbena škola Karlovac broji više od 15 učenika tambure, a neki od njih bit će i gosti izvođači na koncertu, najavljuju iz škole.

Uz učenike Područnog odjela Glazbene škole u Ozlju: Ivana Krnežića, Mislava Dasovića i Josipa Beketića te učenika tambure iz Siska,  gost koncerta bit će i Karlovački tamburaški orkestar.

Koncert u Zorin domu sutra počinje u 20 sati, a ulaznice se prodaju po 20 kuna.

Pročitajte i ovo

U PETAK I SUBOTU

Geotehnički istražni radovi na klizištu sv. Ana