Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  19C° Karlovac

 • weather-image

  19C° Duga Resa

 • weather-image

  19C° Ogulin

 • weather-image

  17C° Ozalj

 • weather-image

  18C° Slunj

Karlovac Sport Podijeli

‘Venus’ i ‘Peba sport’ u finalu veterana

U prvom polufinalnom susretu veteranskog dijela turnira Caffe bar ‘Venus’ Karlovac priredio je iznenađenje, pobijedivši branitelja naslova, ekipu ‘Zloćo i Perokrov’ Jastrebarsko, rezultatom 6:4. Tako se Caffe bar ‘Venus’ Karlovac plasirao u finale veteranskog turnira, dok će branitelj naslova, ekipa ‘Zloćo i Perokrov’ Samobor igrati za 3. mjesto. U drugom polufinalu veterana momčad ‘Peba sport’ Zagreb […]

U prvom polufinalnom susretu veteranskog dijela turnira Caffe bar ‘Venus’ Karlovac priredio je iznenađenje, pobijedivši branitelja naslova, ekipu ‘Zloćo i Perokrov’ Jastrebarsko, rezultatom 6:4. Tako se Caffe bar ‘Venus’ Karlovac plasirao u finale veteranskog turnira, dok će branitelj naslova, ekipa ‘Zloćo i Perokrov’ Samobor igrati za 3. mjesto. U drugom polufinalu veterana momčad ‘Peba sport’ Zagreb očekivano je nadigrala ekipu Caffe bara ‘Kod mosta’ Ozalj sa 6:2.

U sutrašnjoj završnici veteranskog turnira tako će se, u susretu za 3. mjesto, sučeliti ‘Zloćo i Perokrov’ Samobor i Caffe bar ‘Kod mosta’ Ozalj, dok će o pobjedniku turnira veterana odlučivati Caffe bar ‘Venus’ Karlovac i ‘Peba sport’ Zagreb.

Preostala dva današnja susreta, ona glavnog turnira, nisu ponudila rezultatsku neizvjesnost, a postignuti su sljedeći rezultati:
‘Lika sport’ Gospić – Caffe bar ‘Fran’ Karlovac 0:5,
‘Zloćo i prijatelji’ Jastrebarsko – ‘Izletište Milečki’ Samobor 6:0.

Pročitajte i ovo

BRAVO

FOTO: Ovo je naše normalno i neka je. Karlovački maturanti proslavili završetak školovanja, zagrljeni i bliski