Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  12C° Karlovac

 • weather-image

  12C° Duga Resa

 • weather-image

  10C° Ogulin

 • weather-image

  12C° Ozalj

 • weather-image

  11C° Slunj

Glazba DIO MOG ŽIVOTA Podijeli

Veseli Badnjak na Mrežnici: Živa svirka, Biondić i sestre Peretin uljepšali dan i otvorili srca

Radijski program prožet dobrom glazbom, pozitivom i duhom

Kod nas se nastavlja dobro raspoloženje i vibracije. I danas na Badnjak odlučili smo našim slušateljima podariti pozitive i dobrog raspoloženja.

Živa svirka Damira Biondića Bronza i naši najveći hitovi, a onda i nastup Ane i Lucije Peretin, definitivno su bili pun pogodak.

S već tradicionalno kvalitetnom svirkom na gitari Biondić je i ovaj put pokazao da je kralj svirke, a redao je hitove Bebeka, Gibonija, Novih fosila, Crvene jabuke, Miše Kovača, Mladena Grdovića, uglavnom, za svakog ponešto.

Kao prekrasno iznenađenje stigle su i sestre Peretin, mlade karlovačke glazbenice Ana i Lucija čiji je nastup izazvao sjajne komentare, a izvedba Pastorele oduševila.  Duet i Lutka za bal Biondić-Peretin bio je pun pogodak, a usput smo doznali da sestre već večeras imaju novi nastup, na Švarči i to u crkvi.

Malo u zabavnom, malo u božićnom, a samo u dobrom ruhu bio je to jedan prigodni božićni program na našem radiju, a sve se nastavlja sutra kad je s vama najmuževniji glas Karlovačke županije Damir Valent Dado, uz sjajnu glazbu i mnoštvo čestitki “proizvedenih” u našem marketingu.

Ovdje pogledajte kako je to izgledalo na Badnjak u programu Radio Mrežnice jer je sve na Facebooku.

Donosimo vam i djelić fotografija naših cura, gošći sestara Peretin, ali i naše Dunje i Ana Marije koje su budno pazile da raspoloženje bude na visini.

Tehnička realizacija bila je u rukama Tomislava Klarića, a komentari slušatelja da je “ton sjajan” dovoljno govore.Za fotke je pak zaslužan Borna Biondić, a ako vam se sve ovo sviđa, slušajte nas i dalje, zapratite na FB i Instagramu i budite #diomogživota.

Sretan vam Božić.

Pročitajte i ovo

HOLD ME CLOSER

Glasajte za Karlovčanina čija je ilustracija ušla u najuži izbor za naslovnicu nove pjesme E. Johna i B. Spears