Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  15C° Karlovac

 • weather-image

  15C° Duga Resa

 • weather-image

  14C° Ogulin

 • weather-image

  14C° Ozalj

 • weather-image

  14C° Slunj

Život JEDVA ČEKAMO Podijeli

Veselimo se Adventu, poručuju Karlovčani sa subotnje špice

Napokon se nešto lijepo događa u našem gradu

Karlovčani još uvijek ne znaju sve detalje, ali kako kažu, raduju se 15. prosincu. Svaka nova i afirmativna inicijativa je dobro došla. Slaže se s tim i dvadesetjednogodišnji Karlovčanin.

Advent u Karlovcu neće nimalo zaostajati od onih o kojima se u Hrvatskoj najviše govori. U malom, ali već sada lijepo uređenom prostoru, na šetalištu Franje Tuđmana, naći će se za svakoga ponešto.

-Sviđa mi se da su napokon nešto pokrenuli u Karlovcu. Jedva čekam otvorenje.

Kao i njegova sedamnaestogidišnja sugrađanka koja dodaje: -I ja jedva čekam. Mislim da bi trebalo biti dobro i da iznenadimo Karlovčane što se sve ovdje lijepoga može napraviti.

S opusom izvođača nije još upoznata, ali kako kaže, vjeruje da će biti ugodno iznenađena. -Nemam pojma ni tko je Pavel, ni Detour, ni Sara Renar. Ne slušam tu glazbu. Ne znam baš ni puno stvari od Nene Belana, ali vjerujem da će biti super.

Najmlađi Karlovčani već su obišli neke adventske programe. Matea i Mihael bili su  u Zagrebu i kažu da je sve bilo baš super, ali neće propustiti ni Advent u Karlovcu. Komentirali su i najveće božićno drvce u Hrvatskoj.- Napokon ćemo imati nešto što drugi nemaju i mislim da je to super.

Ni kuća Djeda Mraza neće se propustiti. Desetogodišnjak nam je otkrio da mu je to prvo što će posjetiti na karlovačkom adventu. No, ne raduju se ovoj šarenoj i veseloj manifestaciji samo djeca i mladi. Jedan sedamdesetogodišnjak poručio je kako se i on i njegovo društvo vesele Adventu. Sve što se mijenja na bolje je dobro.

Pročitajte i ovo

KARLOVAČKI K-9 TIM

Dragon i Foxy savladali i helikopter: U Divuljama prošli osposobljavanje