Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  12C° Karlovac

 • weather-image

  12C° Duga Resa

 • weather-image

  11C° Ogulin

 • weather-image

  11C° Ozalj

 • weather-image

  10C° Slunj

Glazba NOVA STVAR Podijeli

VIDEO: Grašo ima novu stvar: Ako te pitaju

Ako te pitaju moja ljubavi, jel’ nan lipo reci je, imamo na svitu sve, ako me pitaju moja ljubavi, jel’ mi fali život otprije, reć’ ću nije ga ni bilo bez tebe”

Kraj godine Petar Grašo odlučio je zaokružiti novim singlom i spotom “Ako te pitaju”.

Nezapamćeni odjek na društvenim mrežama već pri puštanju prvog teasera dao je nagovijestiti kako je na pomolu još jedan veliki hit splitskog glazbenika koji će zasigurno pratiti uspjeh Grašinih novijih hitova “Moje zlato”, “Ne znan za se” i “Srce za vodiča”.

“Ovo je jedna od onih pjesama na koju sam se naježio kada sam je prvi put čuo i to mi je uvijek prvi impuls da je nešto dobro. Moja publika priuštila mi je predivne trenutke na svim mojim koncertima tijekom cijele godine i doista sam sretan što im u ovo blagdansko vrijeme darivanja mogu zahvaliti ovom pjesmom. Što se spota tiče, moja ideja bila je oslikati toplu ljubavnu priču, a završni stih pjesme za mene je poanta života: “triba nan malo, triba nan samo – da se volit znamo”, rekao je Grašo za svoju novu pjesmu.

Tekst za pjesmu napisala je Vjekoslava Huljić, dok glazbu potpisuje Tonči Huljić. Video spot pjesme “Ako te pitaju” rađen je pod redateljskom palicom Vojana Koceića, a sniman je na lokacijama predivnog  jezera Peruča. U spotu se provlači topla ljubavna priča koju je ispričalo dvoje mladih glumaca Đana Kuzmanić i Davor Pavić.

Novim singlom Petar Grašo odlučio je zahvalio publici koja je s njim u rasprodanoj Areni Zagreb nedavno proslavila 20. obljetnicu njegove sjajne glazbene karijere!

Vezani članci

Pročitajte i ovo

ONO KAD ZABRIJEŠ

Borna i Prša uglas: Ako te odvedu korona redari ili te ukradu strašni stožerski čuvari