Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  17C° Karlovac

 • weather-image

  17C° Duga Resa

 • weather-image

  18C° Ogulin

 • weather-image

  17C° Ozalj

 • weather-image

  17C° Slunj

Gledatelji su je najviše zavoljeli u filovima o Bridget Jones, ulozi za koju se morala udebljati nekoliko kilograma. Zbog lošeg psihičkog stanja u jednom je periodu jednostavno pobjegla od reflektora i kamera Zellweger ima dva Oscara, a konobarila je da bi preživjela Svjetska antidopinška agencija (WADA) ublažit će od sljedeće godine kazne za sportaše koji će biti pozitivni na testiranju na "rekreacijske droge" izvan natjecanja. Prema dosadašnjem pravilniku, svaki pozitivan dopinški nalaz povlačio je dvogodišnju zabranu nastupa, no iz WADA-e su objavili kako će oni sportaši koji budu pozitivni na supstance koje ne pridonose ostvarivanju boljeg rezultata od 1. siječnja biti suspendirani sa samo mjesec dana ukoliko pristanu na rehabilitacijski tretman, odnosno tri mjeseca bez tog tretmana. Kao razlog ublažavanju kazni za sportaše koji koriste "rekreacijske droge" navodi se želja da se pojača fokus na prave varalice. Nema dugih suspenzija: Manje kazne za 'rekreacijske droge' Zemlja bi mogla imati koristi od eksplozije kroz različite donacije od brojne dijaspore i humanitarnih organizacija koje bi mogle ponovno ojačati nacionalnu valutu i privući investitore Eksplozija je Libanon bacila na koljena i stvorila priliku da se elita obogati, a narod osiromaši Nije bilo iznenađenja ni u posljednje dvije utakmice osmine finala EL. Na domaćim su terenima prolazak osigurali Basel protiv Eintrachta (1-0), kao i Wolvesi protiv Olympiacosa (1-0) te ušli u četvrtfinale Ispala još tri Hrvata: Wolvese je 'spasio' VAR, Basel prošao dalje

Županija OGULIN Podijeli

Vidljivi radovi na ogulinskoj retenciji možda već ove godine

Ogulinski model daje rezultate, dobre, ali ne sjajne

Ritam rješavanja otkupa zemljišta za retenciju u Ogulinu ide dobro, ali ne sjajno, rekao je župan Damir Jelić.

Odgovorio je to vijećniku Ogulincu Željku Lipošćaku kojeg je zanimalo u kojoj je fazi projekt, kojim bi se Ogulin zaštitilo od poplava. Od preuzetih 339 čestica sve su u proceduri, niti jedna ne stoji u ladici, naglasio je Jelić.

– U Ogulinu je riješeno 58 čestica. U ovom trenutku 41 čestica je na izvlaštenu i u roku od 30 do 90 dana će i one biti riješene. Matematika govori da je 240 preostalih čestica na osiguranju dokaza, dakle svi su u proceduri, to ja jamčim Ogulinkama i Ogulincima.

Možda bi već ove godine, dodao je, mogli  započeti prvi prvi fizički, vidljivi radovi na retenciji.

Pročitajte i ovo

NULA POZITIVNIH

Karlovačka županija bez novooboljelih