Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  4C° Karlovac

 • weather-image

  4C° Duga Resa

 • weather-image

  2C° Ogulin

 • weather-image

  4C° Ozalj

 • weather-image

  3C° Slunj

Život RENESANSA ILI? Podijeli

Vijećnica Polović: Kakav ugovor ima trener Igor Pamić?

NK Karlovac je udruga građana, a Grad ima uvid samo u onaj iznos kojeg daje preko sportske zajednice, odgovorio je gradonačelnik

Sjećam se renesanse nogometa u Karlovcu iz 2012. godine i kako je završila, vidim da se sada sprema nova, pa bih voljela znati vlasničku strukturu kluba, status dosadašnjeg trenera, ali i kakav ugovor ima novi trener Igor Pamić.

Pitanje je to koje je na večerašnjem karlovačkom aktualcu postavila vijećnica Draženka Polović (Možemo), a njenu brigu o klubu podržao je i kroz osmijeh gradonačelnik Damir Mandić.

Objasnio je da je NK Karlovac 1919 udruga građana, da je Grad prije 3 godine napravio sve u okviru svojih ovlasti da udruga bude na nuli, ali i da Grad nije vlasnik niti suvlasnik.

– Sve ono gdje smo financirali klub vidljivo je putem Karlovačke športske zajednice i to je dostupno za odgovor. Nemamo uvid u ono što klub uprihodi, ne znamo ništa o ugovorima, niti smo ih potpisivali, niti raskidali, a niti smo pregovarali, rekao je gradonačelnik. Dodao je da nisu ni ovlašteni za tako nešto, već da je na Gradu bilo da osiguraju kvalitetnu infrastrukturu  i podržavaju razvoj sporta u okviru dodane vrijednosti društvu.

-U naše što dajemo imamo uvid, u drugo ne, zaključio je Mandić.

Pročitajte i ovo

STOLNI TENIS

Aquaestil upisao obje pobjede prvog dana Europe Trophy kupa u Bratislavi