Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  15C° Karlovac

 • weather-image

  15C° Duga Resa

 • weather-image

  17C° Ogulin

 • weather-image

  16C° Ozalj

 • weather-image

  15C° Slunj

Život SUPER Podijeli

Vijećnik Sarvan umjesto u svoj džep, 4 tisuće dobivenih kuna iz proračuna dao dugoreškim umirovljenicima

Matici umirovljenika ova će sredstva dobro doći

Dugoreški vijećnik Jasmin Sarvan  donirao je 4 tisuće kuna Matici umirovljenika, udruzi koja okuplja više od 400 članova.
Umjesto vijećničke naknade koju je mogao “strpati u džep”, odlučio je donirati umirovljenike kojima će ova pomoć jako dobro doći. Imaju tri aktivne sekcije – nordijskog hodanja, kuglača i kreativno rekreativnu radionicu, a s brojnim aktivnostima uspijevaju podići kvalitetu života starijih osoba u Dugoj Resi, smatra Sarvan.

Novac kojeg je kao vijećnik dobio iz gradskog proračuna uručio je danas predstavnici Matice Ani Piškurić i jedino se nada da će im ova sredstva dobro doći za nastavak aktivnosti.

Sarvan je lani pak za isti iznos dao izraditi mural na Trgu kralja Tomislava posvećen legendi dugoreškog sporta Antunu Tovi Stipančiću. Sljedeće godine namjerava novac donirati nekom sportskom kolektivu.
Sarvan je, podsjetimo, u vijeće ušao s liste nezavisnog Vilovića. Bilo bi sjajno kad bi njegov primjer slijedili i ostali dugoreški vijećnici pa tako i djelom, a ne samo riječju pokazali da im je stalo do lokalne zajednice. 🙂

Pročitajte i ovo

Od Karlovca do Knina pješice: Karlovčanin i Bosiljevčanin hodat će za Dan pobjede i hrvatske branitelje