Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  15C° Karlovac

 • weather-image

  16C° Duga Resa

 • weather-image

  17C° Ogulin

 • weather-image

  15C° Ozalj

 • weather-image

  15C° Slunj

Karlovac ODGOVOR PETRAČIĆU Podijeli

ViK ispravlja Petračića: Cijev u Krležinoj je manja, ali samo privremeno

Što se tiče ugrađenog materijala, koristimo onaj nabavljen od ovlaštene tvrtke putem sustava javne nabave te sav materijal ima ateste

Cijev u Krležinoj ulici jest manjeg profila, ali to je samo privremeno rješenje, poručuju iz karlovčakog Vodovoda i kanalizacije odgovarajući priopćenje gradskom vijećniku Davoru Petračiću. 

On je prozvao ViK i bivšeg direktora za loše obavljen posao.

Iz Vodovoda i kanalizacije priopćenjem kojeg potpisuje direktor Ivica Horvat ispravljaju Petračićeve informacije:

“Dana 24. 4. 2018. godine radnici Vodovoda i kanalizacije d.o.o. Karlovac otklanjali su kvar u ulici Miroslava Krleže, detektiran zahvaljujući radu djelatnika za istraživanje kvarova.

Možemo potvrditi da je doista ugrađena cijev manjeg profila od dotadašnje, a s ciljem brže sanacije i normalizacije vodoopskrbe u ulici. Radi se o privremenom rješenju do izgradnje novog sustava koji je u fazi projektiranja.
Na toj lokaciji, kao i mnogim drugima u gradu, uspostavljeno je kružno snabdijevanje vodom. To znači da voda u svako potrošačko mjesto, pa tako i u Krležinu ulicu, dolazi iz dva smjera.
Zbog toga je tlak isti kakav je i bio prije ugradnje cijevi manjeg profila, a količine vode za dnevne potrebe stanovnika ulice kao i za protupožarnu zaštitu nisu niti će biti smanjene.

Što se tiče ugrađenog materijala, koristimo onaj nabavljen od ovlaštene tvrtke putem sustava javne nabave te sav materijal ima ateste.

Na kućnoj adresi g. Petračića, pri svakoj dojavi ili temeljem našeg uvida, reagirali smo u najkraćem mogućem roku i otklanjali kvar. Napominjemo kako je cjevovod u Krležinoj ulici star preko 40 godina, kao takav je u našem planu rekonstrukcije kako je već spomenuto, a dio sustava već smo i obnovili.”

Pročitajte i ovo

MOŽEMO - NOVA LJEVICA

Izbore najčešće dobivaju oni koji na njih ne izlaze. Računamo i na 5.000 birača koji izlaze samo na nacionalne