Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  3C° Karlovac

 • weather-image

  3C° Duga Resa

 • weather-image

  2C° Ogulin

 • weather-image

  3C° Ozalj

 • weather-image

  2C° Slunj

Karlovac DEMANTIJ Podijeli

VIK: Koordinacija za Drežnik-Hrnetić je jednom tjedno, sve informacije objavljujemo

Reagiraju na izjavu gradske vijećnice o lošoj organizaciji informiranja na područjima gdje traju radovi na aglomeraciji u Hrnetiću

Na dio intervjua karlovačke gradske vijećnice SDP-a i predsjednice stranke Dragice Malović, danas su reagirali iz VIK-a:Tvrde da je njena izjava o neinformiranosti građana o radovima na Drežniku i u Hrnetiću netočna.

-Vodovod i kanalizacija o svim novim momentima, dionicama radova i regulacijama prometa šalje informaciju u medije, koju isti u najkraćem mogućem roku i objavljuju, na čemu smo izuzetno zahvalni jer se time u velikoj mjeri povećava vidljivost i dostupnost informacija, kažu

-Jednom tjedno je gradilišna koordinacija kako za Drežnik- Hrnetić, tako i za ostale aktivne grupe radova. Predsjednici Gradskih četvrti su sa time upoznati i u pravilu uvijek netko ispred Vijeća GČ prisustvuje tim sastancima. Osim što sve važne informacije komuniciramo sa medijima, informacije se objavljuju na web stranicama projekta aglomeracije i web stranicama Vodovoda i kanalizacije, kao i na društvenim mrežama. Od kada je počeo projekt, nebrojeno puta smo unutar priopćenja, podsjećali korisnike na kontakte vezano za projekt. Osim toga, prije početka radova, svako kućanstvo dobilo je informativni letak, o obuhvatu i vrijednosti radova koji isto tako sadrži kontakte.

Također, dostavili smo prikaze trasa i kontakte predsjednicima GČ te su iste postavljene u njihovim službenim prostorijama.

Na sastanku stanara sa predstavnicima VIK-a , izvođača i nadzora koji je nedavno održan u prostorijama GČ , također su komunicirane potrebne informacije i davani odgovori na pojedinačna pitanja, kakvih imamo svakodnevno i na koje nastojimo odgovoriti u najkraćem mogućem roku, stoji među ostalim, u demantiju VIK-a.

 

Pročitajte i ovo

ODBOJKA

‘Kelteksice’ s pobjedničkim gardom: Odigrale ispod svoje prave razine, ali upisale domaća tri boda protiv Osječanki