Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  -1C° Karlovac

 • weather-image

  -1C° Duga Resa

 • weather-image

  -3C° Ogulin

 • weather-image

  -2C° Ozalj

 • weather-image

  -2C° Slunj

Karlovac OBJAŠNJENJE Podijeli

VIK: Nema alternativnog puta dok ne završe radovi u dijelu Kaštela. Dođite kod nas

Naručitelj redovito podsjeća izvođače na njihove ugovorne obveze, navode u VIK-u

Nije dugo trebalo čekati da iz Vodovoda i kanalizacije Karlovac stigne demantij ili barem, pojašnjenje na istup mještanina Hrnetića Darija Pavokovića koji se danas i javno, putem našeg radija, pojadao na situaciju nastalu zbog radova na aglomeraciji.

Podsjećamo na tekst ovdje.

Iz VIK-a tako poručuju da nema mogućnosti alternativnog puta, ali i pozivaju gospodina da im se obrati ili dođe na razgovor.

-Dok se ne završe radovi u dijelu Kaštela, nažalost nema mogućnosti spomenutog alternativnog puta. Svaki izvođač na svom gradilištu ima obvezu održavanja istoga, pa tako i u Hrnetiću. Naručitelj redovito podsjeća izvođače na njihove ugovorne obveze. Gospodin iz Vašeg članka nije komunicirao sa nijednom ženskom osobom iz Vodovoda i kanalizacije, imamo informaciju da je komunicirao sa izvođačem radova. Vodovod i kanalizacija kao naručitelj radova, a u duhu suradnje i dobre komunikacije kojoj naša tvrtka posvećuje veliku pažnju na projektu aglomeracije i svim ostalima, poziva gospodina da nam se obrati ili dođe na razgovor, navode.

Pročitajte i ovo

‘Plavo-bijeli’ u nedjelju putuju na pripreme u Medulin, nastupit će na tamošnjem međunarodnom turniru