Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  -5C° Karlovac

 • weather-image

  -6C° Duga Resa

 • weather-image

  -7C° Ogulin

 • weather-image

  -5C° Ozalj

 • weather-image

  -6C° Slunj

Karlovac ZA UDRUGE Podijeli

VIK osigurao 300 tisuća kuna za 28 projekata koji čine Karlovac boljim

U zadnje četiri godine dodijeljeno je ukupno 720 tisuća kuna

Vodovod i kanalizacija d.o.o Karlovac i ove se godine uključilo u davanje podrške projektima koji Karlovac čine boljim, zdravijim i ugodnijim za život.

Kroz javni natječaj za projekte udruga osigurano je 300 tisuća  kuna za programska područja sport, kultura te rad sa djecom i mladima. Nakon provedenog natječaja , donesene su odluke o raspodjeli sredstava za ukupno 28 projekata.

„Temelj uspješne zajednice leži u suradnji , povjerenju i toleranciji među njenim članovima, a primjer suradnje je financijska podrška projektima koji oplemenjuju našu sredinu čineći je boljom i ugodnijom za život.

Biti dijelom kreiranja takve zajednice je čast i obveza te kroz podršku radu udruga želimo istaknuti značaj aktivnog sudjelovanja za razvoj društva, istaknula je direktorica Vodovoda i kanalizacije, Katarina Malenica, prilikom potpisivanja ugovora uz čestitke dobitnicima sredstava ovog natječaja i želju za nastavkom uspješnog rada udruga u smjeru jačanja kapaciteta civilnog društva .

Od 2017. g uključujući ovaj posljednji natječaj, naša tvrtka dodijelila je ukupno 720 tisuća kuna za 78 projekata.

Pročitajte i ovo

ODBOJKA

Ipak bez čuda u Zagrebu: ‘Mladostašice’ odigrale jako dobru utakmicu, glatko nadigrale ‘Kelteksice’ i prošle u finale Kupa