Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  11C° Karlovac

 • weather-image

  11C° Duga Resa

 • weather-image

  9C° Ogulin

 • weather-image

  10C° Ozalj

 • weather-image

  10C° Slunj

Sport KICKBOXING Podijeli

Viktorija Kampić iz slunjskog i Roka Puljak iz karlovačkog Tigra državne prvakinje u point fightingu za starije kadetkinje

Domaća predstavnica proglašena je i najboljom starijom kadetkinjom natjecanja u point fightingu.

Viktorija Kampić iz slunjskog Tigra i Roka Puljak iz karlovačkog Tigra osvojile su naslove državnih prvakinja na Prvenstvu Hrvatske u point fightingu i light contactu za starije kadete održanom jučer u Slunju.

Na natjecanju koje je okupilo 97 boraca iz 20 klubova i imalo prilično malobrojnu konkurenciju po kategorijama (samo šest od 29 kategorija imalo je više od četiri natjecatelja), slunjski klub je u ukupnom poretku zauzeo četvrto, a karlovački osmo mjesto.

Viktorija Kampić iz domaćeg kluba do zlatnog je odličja došla u point fightingu u kategoriji starijih kadetkinja do 50 kg, u konkurenciji 6 natjecateljica. U četvrtfinalu je slavila nad Zarom Lerga iz Pretoriana, u polufinale nad Anteom Glavaš iz Sušaka, a u finalu nad Lucijom Tokić iz Velebita. Proglašena je i najboljom starijom kadetkinjom u point fightingu. Roka Puljak je slavila u point fightingu kod starijih kadetkinja do 65 kg, u konkurenciji 5 natjecateljica. U četvrtfinalu je bila slobodna, u polufinalu pobijedila Barbaru Bunjevac iz Ivanić Grada, a u finalu Petru Žepina iz Velebita.

Srebrne medalje osvojili su Ela Magdić (Tigar Slunj) u light contactu za starije kadetkinje do 60 kg, u konkurenciji 3 natjecateljice (u polufinalu je bila slobodna, u finalu upisala poraz od Maše Širanović iz Jastreba), Dino Špehar (Tigar Slunj) u point fightingu za starije kadete do 52 kg, u konkurenciji petorice boraca (u četvrtfinalu je bio slobodan, u polufinalu pobijedio Nou Jaklina iz Planet Sporta, a u finalu izgubio od Tina Paćalata iz Minotaura) i Gabrijel Močilac (Tigar Slunj) u point fightingu za starije kadete preko 69 kg, u konkurenciji četvorice boraca (u polufinalu pobjeda nad Viktorom Brzojom iz Velebita, u finalu poraz od Ivana Čelića iz Planet Sporta), a brončane Ela Magdić (Tigar Slunj) u point fightingu za starije kadetkinje do 60 kg, u konkurenciji 7 natjecateljica (u četvrtfinalu pobjeda nad Lucijom Žepina iz Velebita, u polufinalu poraz od Leonarde Deak iz BTI-a) i Ema Bećirović Vojnović (Tigar Karlovac) u point fightingu za starije kadetkinje preko 65 kg, u konkurenciji 3 natjecateljice (u polufinalu poraz od Nikoline Rebić iz Krapine).

Pročitajte i ovo

ZA STARIJE

Ogulinski dom za starije dobit će novo ruho: Kvaliteta života za treću životnu dob